Teenagecoaching

Teenagecoaching er samtaler til piger og drenge i alderen 13-18 år. Er du mellem 19 og 25 år, så læs om ungecoaching her.

Et af vores specialer er at coache unge. Vi startede som en af de første med teenagecoaching i 2005 og har siden coachet hundredvis af forskellige unge og hjulpet dem med at nå deres mål og drømme.

Vores coachingsamtaler hjælper bl.a. de unge med:

"Nu springer jeg ud i noget nyt"

"Det største jeg har fået ud af coachingforløbet med Pia er, at jeg nu tør fejle og være åben. Jeg tør fjolle noget mere og gå forrest i grupper.  Jeg slapper mere af, når jeg skal præstere noget til atletik. Før til atletik, når der var noget nyt, vi skulle, turde jeg ikke. Nu springer jeg bare ud i det nye. Nu gør jeg det bare. Jeg kan være bange, men gøre det alligevel. Jeg prøver mig mere frem. Siger meget mere i timerne, og tør sige min lærer i mod, når jeg er utilfreds med noget. Det turde jeg ikke før.”

Cæcilie, 15 år

Hvad er coaching?

Coaching er samtaler, hvor du får hjælp til at skabe et mål for dig selv, som inspirerer dig. Et mål, som er vigtigt for dig at opnå, men hvor du ikke behøver vide hvordan du opnår det. Måske du har forgæves forsøgt at opnå det selv gennem længere tid.

Igennem coaching samtalerne bliver du støttet i at opnå det du gerne vil, og bryde de begrænsninger du både har indeni, og dem du støder ind i, i dit liv.

For eksempel kan et mål være: ’at sætte grænser i mine relationer’. Det kan være du har ønsket at sætte grænser længe, og har mærket hvor svært det er for dig, når du ikke gør det. Du har mødt dine forhindringer og indre begrænsninger. Indre begrænsninger er de tanker som styrer ’showet’. Tanker, frygt og usikkerhed der styrer dig indefra. Når du får coaching, bryder du de begrænsninger, og får en ny tro på dig selv som så påvirker dine handlinger.

Hvad kan jeg få ud af teenagecoaching?

Her beskriver vi de ting, som andre teenagere, der har fået coaching, fortæller de har fået ud af deres coaching-forløb:

Dit selvværd:

Dit sociale liv:

… Du kommer i det hele taget til at se på dig selv med nye øjne.

Kender du det?

Teenagecoaching kan hjælpe en videre I mange af livets udfordringer og problematikker. Her er nogle af de naturlige, men ofte svære følelser og oplevelser, man kan have som ung (og menneske i det hele taget) men som man kan fx ved hjælp af samtaler forandre i sit liv.

Du er ikke alene

Ens forældre, venner, anden familie (og lærere) holder af en og viser sympati for en og kan give gode råd. Men kan være for tæt på dig og din situation, for at kunne støtte dig ordentligt eller have svært ved at vide hvordan de hjælper dig bedst.

Hvis du kender nogle af disse problemer eller lignende, føler du måske det er svært at vide hvor du skal gå hen med det. Teenagecoaching vil hjælpe dig med at udvikle din egen indre stemme, som du kan lære at lytte til, i stedet for at være afhængig af andres meninger. Du lærer igennem coaching samtalerne at blive god til at finde svarene indeni dig selv.

Hvordan foregår det?

Teenagecoaching starter med at du kommer til os med dine forældre første gang, hvis du er under 18 år.

Når vi har haft den første coaching samtale, finder vi derefter ud af, hvad du og måske dine forældre har brug for. Den første samtale varer ca 75 min.

Det kan være dine forældre kun er med i noget af den første samtale og går ud efter fx halvdelen af tiden. Det finder vi ud af, alt efter jeres behov.

Priser på teenagecoaching

Vælg mellem forskellige coaching forløb
Dine coaching samtaler kan foregå hos os i Lyngby, Gentofte, Århus eller online.

Første samtale – også med forældre. 

Varighed 75 min.  Pris 1250 kr. 

 

♥︎ Kort forløb: 

5 sessions á 1 time.
Forløbet varer cirka 10 uger.

Pris: 4995 kr.

♥︎ Mellem forløb:

7 sessions á 1 time
Forløbet varer cirka 15 uger

Pris:
6475 kr.

♥︎ Langt forløb:

10 sessions á 1 time.
Forløbet varer cirka 20 uger.

Pris 9000 kr.

Alle priser er inkl. moms
Se vores handelsbetingelser.

Ønsker du at vide mere eller tilmelde dig, så skriv til os på kontakt@hverdagenshelte.com

"Det har ændret mit liv"

“Jeg fik rigtig meget ud af coachingen. Jeg lærte at sige nej til andre og jeg kan slet ikke forklare, hvor meget det betyder for mig. Det har ændret mit liv. Jeg fik flere veninder efter mit coachingforløb med Pia, fordi jeg bedre kunne sige nej, og det kunne mine veninder godt lide” 

Cecilie, 13 år

Mød vores coaches ved at klikke her

Kontakt

 
  • 22 91 43 43
  • Kontakt@hverdagenshelte.com
ADMINISTRATION

Hauser Plads 16, st.
1127 København K

COACHING
Lyngby, Gentofte, Århus, online

KURSER OG UDDANNELSER
Frederiksberg, Gilleleje, online

Nærmere information om adresse fås ved tilmelding.

Få mere inspiration og viden i vores blogindlæg 

Modtag vores nyhedsbrev med guides og artikler for forældre og fagfolk, samt nyheder fra os om events mm.