Ungecoaching

Ungecoaching er samtaler til unge mellem 19-25 år. Er du under 19 år, tilbyder vi teenagecoaching.

Et af vores specialer er at coache unge. Vi startede som en af de første med coaching af unge i 2005 og har siden coachet hundredvis af forskellige unge, og hjulpet dem med at nå deres mål og drømme.

I mødet med de unge i alderen 19 år og frem oplever vi ofte, at denne tid byder på sine egne udfordringer på spring fra teenageliv til ung voksen. Vi vil gerne hjælpe på vej i en udfordrende tidsperiode.

Vores coachingsamtaler hjælper bl.a. de unge med:

Jeg har lært at åbne mig op

“Jeg har, så længe jeg kan huske, kæmpet med en indre kritiker, der spyttede en konstant strøm af negative tanker ud i hovedet på mig. Jeg blev meget tynget af de negative tanker, men jeg brød mig ikke om at fortælle selv mine nærmeste om dem. I lang tid voksede tanken om, at jeg var forkert og underlig, men Pia har lært mig at være mere åben omkring mig selv. Det var meget svært i starten, og jeg forsøgte at finde på undskyldninger, så jeg slap for at dele mine tanker med venner og familie. Men da jeg endelig fik brudt isen og fortalte mine nærmest om mine tanker, oplevede jeg en lethedsfølelse, som jeg længe har savnet.

….
Louise, 18 år 

Jeg behøver ikke altid at vide alting på forhånd

Efter gymnasiet har jeg været vildt stresset ift. at finde den rigtige uddannelse, fordi jeg troede at der kun var en vej i livet.

I coaching har jeg lært at have mere tillid til mig selv, og at jeg ikke behøver at være så bange for at vælge en vej og at jeg heller ikke behøver  at skynde mig.

Jeg har lært forskellige værktøjer til f.eks. at finde ud af, hvad der er inde og uden for min kontrol og at der er ting jeg kan gøre og måder jeg kan vælge at være på for at passe bedst muligt på mig selv.

Værktøjerne kan jeg bruge i mange sammenhænge.

Frida, 19 år

Hvad er coaching?

Coaching er samtaler, hvor du får hjælp til at skabe et mål for dig selv, som inspirerer dig. Et mål, som er vigtigt for dig at opnå, men hvor du ikke behøver vide hvordan du opnår det. Måske du har forgæves forsøgt at opnå det selv gennem længere tid.

Igennem coaching forløbet bliver du støttet i at opnå det du gerne vil, og bryde de begrænsninger du både har indeni, og dem du støder ind i, i dit liv.

For eksempel kan et mål være: ’at sætte grænser i mine relationer’. Det kan være du har ønsket at sætte grænser længe, og har mærket hvor svært det er for dig, når du ikke gør det. Du har mødt dine forhindringer og indre begrænsninger. Indre begrænsninger er de tanker som styrer ’showet’. Tanker, frygt og usikkerhed der styrer dig indefra. Når du får coaching, bryder du de begrænsninger, og får en ny tro på dig selv som så påvirker dine handlinger.

Hvad kan jeg få ud af ungecoaching?

Her er et udpluk af nogle af de ting, som du kan få ud af et coaching forløb:

Dit selvværd:

Dit sociale liv:

Din fremtid:

… Du kommer i det hele taget til at se på dig selv med nye øjne.

Kender du det?

Ungecoaching kan hjælpe en videre I mange af livets udfordringer og problematikker. Her er nogle af de naturlige, men ofte svære følelser og oplevelser, man kan have som ung (og menneske i det hele taget) men som man kan fx ved hjælp af samtaler forandre i sit liv.

Du er ikke alene

Ens forældre, venner og anden familie holder af en og viser sympati for en og kan give gode råd. Men kan være for tæt på dig og din situation, for at kunne støtte dig ordentligt eller have svært ved at vide hvordan de hjælper dig bedst.

Hvis du kender nogle af disse problemer eller lignende, føler du måske det er svært at vide hvor du skal gå hen med det. Ungecoaching vil hjælpe dig med at udvikle din egen indre stemme, som du kan lære at lytte til, i stedet for at være afhængig af andres meninger. Du lærer igennem coaching samtalerne at blive god til at finde svarene indeni dig selv.

Hvordan foregår det?

Ungecoaching starter med en indledende samtale enten over telefon eller mail.

Når vi har haft den første snak, finder vi derefter ud af, hvad du brug for. De fleste vælger 5 samtaler.

Coaching samtalerne er en kombination af samtale og øvelser, som får dig til at lære dig selv bedre at kende. Nogle gange mediterer vi også, hvis du har lyst til det. 

Læs mere om hvem vi er her.

Priser på ungecoaching

Vælg mellem forskellige coachingforløb
Din coaching kan foregå hos os i Gentofte, i Lyngby eller online.

Første samtale – hvis du ønsker en indledende samtale

Varighed 75 min.  

Pris 1200 kr. 

♥︎

Kort forløb: 

5 sessions á 1 time.
Forløbet varer cirka 10 uger.
Hver sessions varighed 60 min.  

Pris: 4675 kr.

♥︎

Langt forløb:

10 sessions á 1 time.
Forløbet varer cirka 20 uger.
Hver sessions varighed 60 min. 

Pris 8800 kr.
(Inkl. rabat ved booking af langt forløb fra starten)

Alle priser er inkl. moms
S
e vores handelsbetingelser.

Ønsker du at vide mere eller tilmelde dig, så skriv til os på kontakt@hverdagenshelte.com

Mød vores ungecoaches

Kontakt

 
  • 22 91 43 43
  • Kontakt@hverdagenshelte.com
ADMINISTRATION

Hauser Plads 16, st.
1127 København K

COACHING OG TERAPI
Gentofte, Lyngby, online

KURSER OG UDDANNELSER
Gentofte, Frederiksberg og Gilleleje

Nærmere information om adresse fåes ved tilmelding.

Få mere inspiration og viden i vores blogindlæg 

Modtag vores nyhedsbrev med guides og artikler for forældre og fagfolk, samt nyheder fra os om events mm.