Foredrag for forældre

Vi tilbyder en række af foredrag til forældre. Det kan være til forældresamlinger i udskolingen, efterskoler, ungdomsuddannelser eller foreninger.

Vi oplever, at mange forældre virkelig ønsker at forstå deres teenager bedre, bekymre sig mindre, være den bedste støtte og relation mm, men oplever at mangle værktøjer til det. På vores foredrag italesætter vi de muligheder og forhindringer vi oplever, at der er for at kunne styrke relationen med sit barn. Det gør vi altid på en energifyldt og ikke-dømmende facon, hvor vores passion for unge og forældre relationen er den bærende kraft.

Vi udvikler og tilpasser løbende vores foredrag, så de passer med, hvad der rører sig i tiden. Vi kan også tilpasse foredraget i dialog med jer, så det dækker jeres behov.

Foredrag varer ca. 1.5 time

Indhold på vores foredrag og workshops tilpasses og udvikles løbende , så de passer med det, som rører sig i tiden. Vi laver også tilpassede foredrag, hvis I ønsker andre emner.

Her kan du se, hvilke foredrag vi tilbyder lige nu:

Knyt og Lyt

Kommunikation der styrker relationen. Foredraget handler om at møde børn og unge i øjenhøjde og kommunikere og lytte, så de føler sig hørt, set og anerkendt. Og samtidig på en måde så du som forælder, bliver hørt gennem tydelig og kærlig kommunikation.

Forstå din indadvendte teenager

På foredraget vil du lære at se og anerkende forskellene mellem at være udadvendt og indadvendt. Mange forældre bliver bekymrede for de mere indadvendte børn, især hvis de selv er mere udadvendte. Du vil lære, hvordan du kan få mere ro og bedre relation.

Styrk din teenagers selvværd

Med fokus på forskel mellem selvtillid og selvværd, vil du på dette foredrag få inspiration og værktøjer til at være en voksen, der fremmer selvværdet hos dit store barn.

 

Styrk ansvarligheden hos din teenager

Foredraget handler om, hvordan du kan være med til at udvikle din teenagers personlige, praktiske og kommunikative ansvar. Når du styrker dit barns eller teenagers ansvarlighed udvikles jeres relation også.

Kontakt os for mere information

Har nogle af foredragene vækket din interesse, så kontakt os gratis og uforpligtende.

Det gøres nemmest via vores kontakt knap eller på mail kontakt@hverdagenshelte.com

Priser

Vores priser er bl.a. afhængig af antallet af deltagere og om der er tale  om et af vores allerede udviklede foredrag eller i ønsker andre emner.

Der afregnes også for kørsel ift. takstens takster.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Se vores handelsbetingelser her.

Foredragsholdere Dorthe og Maya

Kontakt

 
  • 22 91 43 43
  • Kontakt@hverdagenshelte.com
ADMINISTRATION

Hauser Plads 16, st.
1127 København K

COACHING OG TERAPI
Gentofte, Lyngby, online

KURSER OG UDDANNELSER
Gentofte, Frederiksberg og Gilleleje

Nærmere information om adresse fås ved tilmelding.

Få mere inspiration og viden i vores blogindlæg 

Modtag vores nyhedsbrev med guides og artikler for forældre og fagfolk, samt nyheder fra os om events mm.