DENNE SIDE ER UNDER OPDATERING

Dorthe Palkinn Sigfusson

ADMINISTRATIV ANSVARLIG
UNGECOACH, FORÆLDRECOACH, MINDFULNESS INSTRUKTØR, FOREDRAGSHOLDER OG UNDERVISER

Samtaler afholdes i Lyngby og online

Dorthe er en erfaren og passioneret coach for både unge, forældre og fagfolk for unge.

Hun ser det som sin fineste opgave at hjælpe mennesker til udvikling og finde ind til det enkelte menneskes ressourcer. For vi har alle en værdi, og vi er alle gode nok – men mange har ikke lært at finde ind til de inderste kvaliteter, og det er noget af det Dorthe er god til.

Dorthe har også mange års undervisnings- og foredragserfaring og hendes tilgang er altid let, ikke-dømmende, anerkendende og tankevækkende uanset om det er unge, forældre eller fagfolk hun er i dialog med. Hun bringer også gerne humor på banen, når det giver mening ift. kontekst.

Dorthe har arbejdet med udvikling af mennesker det meste af hendes voksenliv, og har sin erfaring fra den finansielle branche, kursusvirksomhed og High School udvekslingsbranchen inden hendes vej nåede coachingbranchen, hvor hun har fundet sit kald. 

Hun har i forbindelse med sin egen livsrejse som coach også uddannet sig indenfor mindfulness og yin yoga, som er en integreret del af hendes formidling.

Dorthe brænder især for at ruste børn og unge til livet. At give dem en tro på, at de er gode nok som de er samt at lære dem at navigere i en kompleks verden med sig selv i god behold. 

Jeppe Sigfusson

ADMINISTRERENDE DIREKTØR
ANSVARLIG FOR ØKONOMI OG TEKNIK

Tekst på vej

Vores samarbejdspartnere

Cecilie Elvira Lassen ​

UNGECOACH, YOGAINSTRUKTØR OG FOREDRAGSHOLDER

Samtaler afholdes i Århus og online

Cecilie er en engageret ungecoach som tilknyttet Hverdagens Helte med base i Århus. Hendes passion er at hjælpe unge mennesker, der befinder sig et udfordrende sted i livet og hun

er dedikeret til at hjælpe børn og unge med at trives og blomstre i deres liv.

 

Cecilies ønske om at hjælpe unge med at udvikle en dybere selvforståelse, øge selvaccept og selvværd er tydelig i hendes tilgang. I et forløb arbejder hun altid med at møde de unge lige hvor de er og skabe et trygt og støttende rum. Her kan den unge trygt udforske sine tanker og følelser og udvikle sine indre værktøjer til at skabe positive forandringer i livet. 

 

I sin coaching bruger Cecilie desuden mindfulness-principper, hvilket sammen med coachingen kan hjælpe de unge med at styrke deres evne til at håndtere stress og pres udefra uden at miste fornemmelsen af sig selv. Udover sit arbejde som ungecoach driver Cecilie også virksomheden Bevæg og Sans, hvor hun bl.a. underviser i yoga. Hun har 10 års undervisningserfaring og holder også foredrag på vegne af Hverdagens Helte.

 

Maya Loumari Beck

FAMILIETERAPEUT, KOGNITIV MASTERCOACH, FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER. STIFTER AF HVERDAGENS HELTE I 2005 OG I DAG TILKNYTTET SOM KONSULENT.

Samtaler afholdes i Gentofte og online

Maya er vores familieekspert og ildsjæl for unge mennesker. Hun er uddannet familieterapeut, kognitiv mastercoach og er stifter af virksomheden Hverdagens Helte, hvor hun siden 2005 har afholdt familie- og teenagecoaching, uddannet fagfolk i teenagecoaching og undervist på hendes kursus Teenpower, der er en udviklingsproces for teenagere. Siden august 2022 har Maya været tilknyttet Hverdagens Helte som konsulent.

Hun har skrevet bogen ”Teenpower- skab et teenageliv du drømmer om” er medforfatter til bogen ”Tweens”, samt medforfatter i den politiske antologi: ”Hold kæft og svar igen” om
unge og ansvar.

Maya har 18 års erfaring med udsatte børn og unge både som voksenpædagogisk formidler med undervisning på børnehjem, i sit frivillige arbejde på Børns Vilkår hvor hun har været børne- og forældre rådgiver i 5 år samt i sit felt som ungdomscoach og familieterapeut, hvor hun møder tidens familier og børn og unge i deres daglige udfordringer og støtter dem i udvikle empati, åbne deres hjerter og ændre mønstre i deres liv sammen.