Dorthe Palkinn Sigfusson

ADMINISTRATIV ANSVARLIG
UNGECOACH, MINDFULNESS INSTRUKTØR, FOREDRAGSHOLDER OG UNDERVISER

Samtaler afholdes i Lyngby og online

Dorthe er administrativ ansvarlig og coacher både unge og forældre. 

Hun er en erfaren coach og underviser på kurser og uddannelser for fagfolk. Dorthe er også foredragsholder for flere af Hverdagens Heltes foredrag til unge, forældre og fagfolk.

Hun har mange års erfaring indenfor undervisning af både unge og voksne i mange forskellige sammenhænge.

Dorthe har bl.a. tidligere arbejdet i udvekslingsbranchen, hvor unge mennesker tog på High School i hele verden. Her hjalp hun ofte de unge mennesker, når de havde det svært. Når de f.eks. sad i USA og følte sig helt alene i verden. 

Hun har i forbindelse med sin egen livsrejse også uddannet sig indenfor mindfulness, som hun bruger i sin undervisning og coaching.

Hun brænder især for at ruste børn og unge til livet, at give dem en tro på, at de er gode nok som de er, og at lære dem at navigere i en kompleks verden med sig selv i god behold. 

Maya Loumari Beck

FAMILIETERAPEUT, KOGNITIV MASTERCOACH, FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER. STIFTER AF HVERDAGENS HELTE I 2005

Samtaler afholdes i Gentofte og online

Maya er vores familieekspert og ildsjæl for unge mennesker. Hun er uddannet familieterapeut, kognitiv mastercoach og er stifter af virksomheden Hverdagens Helte, hvor hun siden 2005 har afholdt familie- og teenagecoaching, uddannet fagfolk i teenagecoaching og undervist på hendes kursus Teenpower, der er en udviklingsproces for teenagere. Siden august 2022 har Maya været tilknyttet Hverdagens Helte som konsulent.

Hun har skrevet bogen ”Teenpower- skab et teenageliv du drømmer om” er medforfatter til bogen ”Tweens”, samt medforfatter i den politiske antologi: ”Hold kæft og svar igen” om
unge og ansvar.

Maya har 18 års erfaring med udsatte børn og unge både som voksenpædagogisk formidler med undervisning på børnehjem, i sit frivillige arbejde på Børns Vilkår hvor hun har været børne- og forældre rådgiver i 5 år samt i sit felt som ungdomscoach og familieterapeut, hvor hun møder tidens familier og børn og unge i deres daglige udfordringer og støtter dem i udvikle empati, åbne deres hjerter og ændre mønstre i deres liv sammen.

Cecilie Elvira Lassen

UNGECOACH

Samtaler afholdes i Århus og online

Cecilie er en engageret ungecoach tilknyttet Hverdagens Helte med base i Århus. Hendes passion er at hjælpe unge mennesker, der befinder sig på et svært sted i livet og er dedikeret til at hjælpe børn og unge med at trives og blomstre i deres liv.

Udover sit arbejde som ungecoach driver Cecilie også virksomheden Bevæg og Sans, hvor hun underviser i yoga og fungerer som trivselskonsulent på projekter, der er målrettet udsatte børn og unge.

Hun er dedikeret til at hjælpe børn og unge med at opnå en øget selvforståelse, opnå mere selvaccept og selvværd og opdage at de selv har værktøjerne til at skabe positive forandringer i deres liv. Cecilie skaber et trygt og støttende rum, hvor de unge kan udforske det der fylder og hjælper dem videre på deres livsvej.

Cecilie har en baggrund inden for filosofi og sociologi og integrerer disse perspektiver i sit arbejde for at skabe en dybere forståelse og indsigt i de unges livsudfordringer. Ved at kombinere den baggrund med ungecoaching og yoga, skaber Cecilie en helhedsorienteret tilgang, der styrker de unges velvære.

Jeppe Sigfusson

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

 HVERDAGENS HELTE APS

Tekst og billede på vej