Familiecoaching

Familiecoaching er en række samtaler, der starter en ny udviklingsproces i familien. Samtaler der styrker og forandrer relationen, kommunikationen og åbenheden imellem jer – og derved også hvordan I hver især har det.

Igennem et familiecoaching forløb vil I få indsigt i hinandens tanker, følelser, intentioner og adfærd. Ved at få mere selvindsigt, og motivation til at gøre tingene anderledes i jeres familie, får I et bedre samliv. I vil kunne opleve, hvor befriende det kan være, at lade hinanden være dem I er. Lige som I er. Og acceptere hinandens forskelle, styrker og mindre heldige sider. Og hvordan en ny åbenhed, tryghed og frihed kan forandre stemning og trivsel hjemme hos jer.

 

Hvem er familiecoaching for?

"Vi er kommet meget tættere på hinanden."

“Gennem ærlig og varm coaching har vores datter fået masser af redskaber til at tackle de svære sider af livet, så hun nu tackler problemerne fremfor at lade dem tackle hende!

Hun har opnået en utrolig selvindsigt, og gennem kurserne hos Hverdagens Helte har hun lært, at hun ikke er ene om at have problemer, men at mange andre unge går rundt med samme eller endnu større problemer end hende selv – hun føler sig ikke længere anderledes, og har opnået en høj grad af integritet og har fået klarhed over, hvilke værdier der er vigtige for hende.

Som forældre har vi følt os trygt guidet til en større forståelse for hvordan og hvorfor vores datter reagerer som hun gør – en fantastisk hjælp som gør, at vi er kommet meget tættere på hinanden og vores samtaler om livets up and downs er blevet meget ligeværdige – vi lærer fantastisk meget af vores datter.

En fantastisk udvikling fra at være en usikker, følsom lille ælling med masser af masker er hun godt på vej til at udvikle sig til en svane med langt større selvværd og selvtillid og som formår at sætte grænser”

 

Lisbeth og John, forældre til datter på 15 år

Hvad er coaching?

I et coaching forløb bliver du styrket i at finde dine egne værdier og derved udvikle kontakten til din egen indre stemme. Udfra tesen at hvis vi udelukkende får rådgivning, udvikler vi ikke samtidig kompetencen: at finde svarene i os selv.
 

Når du får coaching hos os finder du derfor ind til dine egne ressourcer. Vores coaching er baseret på den kognitive og transformerende tilgang. Det vil sige processen får dig til at reflektere over dine handlinger og derved får du et bedre kendskab til dig selv og de vaner, tanker og følelser, der udgør et mønster i dit liv. Du får gennem forløbet sparring på dine tanker, værdier, adfærd, kommunikation mv.

Når du transformerer din opfattelse af dig selv, og dine relationer forandrer din verden sig omkring dig.

Vores familiecoaching er ikke det samme som familieterapi eller for det offentlige behandlingstilbud til mennesker i samme situation. Når familier har været i nedbrydende og mere destruktivt samvær længe (for længe) kan familieterapi være muligheden for på et dybt plan bryde de negative mønstre. Kontakt os, hvis I ønsker familieterapi eller mere information om dette.

Hvad kan familiecoaching give dig som forælder – og jer som familie?

Vores børn kan kun blive så glade som vi er. Det vil sige, at du kan være låg på familiens humør. Og derved også være den, der tager ansvar for at løfte låget.

"En meget bedre hverdag i familien"

“Vi har fået en meget bedre hverdag i vores familie. Vi har haft god glæde af de redskaber vi har fået når vi har været/ er på vej mod gamle vaner.

Vi stopper oftere op og tænker os om eller minder hinanden på vores indbyrdes aftaler.(vi er mere opmærksomme på hvordan vi formulerer os og hvordan vi reagerer, derved undgår vi konflikter oftere). Det har været et så fantastisk et forløb vi har været igennem”. 

Helle og Chris, mor og far til 2 børn på 12 år og 8 år

Hvordan foregår det?

Familiecoaching er en række samtaler der starter en ny udviklingsproces i familien. Samtaler der forandrer stemningen i mellem jer – og indeni hver af jer. Et forløb for jer kan se forskelligt ud – for hver familie.

Vores coaching forløb er oftest 5 sessions over 10 uger. I kan komme sammen de første sessioner og hver for sig de sidste sessions. Og enkelte af sessionerne kan være til dit barn alene.  Det aftaler vi efter behov.

Familiecoaching er effektivt, fordi du får fat i din egen indre kraft, mod og vilje til at ændre den måde, du opdrager på og den måde du er på i dine nære relationer. Og du behøver ikke vide hvordan du gør det.

Priser på familiecoaching

Jeres familiecoaching foregår i Lyngby eller online.

Første samtale 

Varighed 90 min.  

Pris 1500 kr. 

♥︎ Familiecoaching forløb: 

5 sessions á 1,5 time.
Forløbet varer cirka 10 uger.

Pris: 6995 kr.

Ønsker du at vide mere eller tilmelde dig, så skriv til os via kontaktknap eller på kontakt@hverdagenshelte.com

Alle priser er inkl. moms
Se vores handelsbetingelser her.

Mød vores familiecoach her.

Kontakt

 
  • 22 91 43 43
  • Kontakt@hverdagenshelte.com
ADMINISTRATION

Hauser Plads 16, st.
1127 København K

COACHING
Lyngby, Århus, online

KURSER OG UDDANNELSER
Frederiksberg og online

Nærmere information om adresse fås ved tilmelding.

Få mere inspiration og viden i vores blogindlæg 

Modtag vores nyhedsbrev med guides og artikler for forældre og fagfolk, samt nyheder fra os om events mm.