Grundkursus i ungecoaching
- 3 dages kursus på Frederiksberg

Et 3-dages grundkursus for fagfolk,
der arbejder med unge. 

På kurset bliver du introduceret til inspirerende og effektive øvelser, metoder og værktøjer, der kan kvalificere de samtaler, du har med unge, og som kan styrke de unge i at lave både små og store forandringer i deres liv samt højne deres trivsel.

Kurset afsluttes med kursusbevis.

Grundkursus i forældrecoaching
- 3 dages onlinekursus

Et 3 dages grundkursus i forældrecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med forældre, børn og unge.
 
Kurset er for dig der arbejder med unge eller brænder for at gøre det, og som vil lære at bruge den coachende samtale i dit arbejde med unge.
 
Også oplagt for dig der tidligere har deltaget på vores Ungecoach uddannelse.
 
Afsluttes med kursusbevis.

 

Foredrag - workshops

Vi har afholdt foredrag og workshops mange steder i landet. Det ligger os meget på sinde at I får noget med i bagagen, som er lige til at bruge efter endt foredrag / workshop.

Vores målgruppe er fagpersonale som arbejder med unge. Det kan være på efterskoler, ungdomsuddannelser, udskoling, kommuner mm.

Skal vi komme til jer? Klik på linket for mere information.

Kursus på arbejdspladsen

Fordelen ved at samle flere medarbejdere til efteruddannelse, er at flere har samme fundament efter endt kursus og mulighed for sparring og udvikling.

Vi har gode erfaringer med at afholde kursusforløb på arbejdspladsen, og vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel efter kurser med børn og unges trivsel som tema.

Se hvad vi kan tilbyde.