Ungecoach uddannelsen
- indhold på de 5 moduler

Få et overblik over indholdet på de 5 moduler på denne side.

Modul 1: Grundtrin i ungecoaching

Fokus på de grundlæggende trin i coaching af unge og på hvordan du kan bruge coaching i dit daglige arbejde med de unge. Modulet handler om assertiv kommunikation og at lægge fixeren/ rådgiveren på hylden når vi coacher.

Modulet vil ydermere handle om, hvordan du som fagperson kan være en inspirerende ’opdrager’ af de unge, du møder i dit arbejde. Og så vil du også få indsigt i samfundets og det tidstypiske familielivs påvirkning på de unge.

Modul 2: Nærværs træning og empati

Fokus på nærværs træning, empati og kropsbevidsthed med hjælp fra mindfulness, meditation og yoga.

Du vil lære at udvikle medfølelse og følelsesmæssig bevidsthed, så du kan være autentisk formidler. Du vil lære at skabe ro med den unge, og guide meditationer, holde et nærværende ‘rum’ med dem så de få dybere tillid til sig selv og dig. 

Modul 3: Relationskompetence og skyggesider

Videre træning og udvikling af samtaler med unge. Der vil især være fokus på at arbejde med egne skyggesider der opstår i mødet med de unge. Modulet går i dybden med de svære problematikker, du kan møde i arbejdet med unge, og som du som professionel voksen skal være klædt på til at tackle.

Det er fx problematikker som selvskadende adfærd, spiseforstyrrelser, lavt selvværd, angst, social isolation m.m. I den forbindelse lærer du, hvordan du kan bidrage til en styrkende udvikling for den unge.

Modul 4: Coaching af grupper

På dette modul lærer du om at coache unge i grupper, og får indsigt i hvordan vi holder vores teenagekursus Teenpower for de 13-17 årige.

Du får træning i indre lederskab og det at facilitere et rum med unge, hvor du kan støtte dem i deres personlige udviklingsproces.

Modul 5: Fagpersonlig udvikling og indre balance

Som ungecoach handler det om at holde balancen som fagperson. En af de vigtigste grundsten i at gøre en forskel for andre er at bevare sin egen indre balance. 

Modulet handler også om, hvordan du kan bevare din egen indre ild, og holde flammen og din vision i live i dit arbejde. At holde fast i sin egen kerne og kende sin personlige integritet er vigtigt – for ikke at brænde ud eller blive ramt af stressbølgen som vælter ind over især sundheds- og omsorgsbranchen.

Dette modul skærper din indsigt i hvad du har brug for og fremover som ildsjæl og ungecoach skal være opmærksom hos dig selv.

Og så er dette modul også certificeringsmodulet.

Kontakt

 
  • 22 91 43 43
  • Kontakt@hverdagenshelte.com
ADMINISTRATION

Hauser Plads 16, st.
1127 København K

COACHING OG TERAPI
Gentofte, Lyngby, online

KURSER OG UDDANNELSER
Gentofte, Frederiksberg og Gilleleje

Nærmere information om adresse fås ved tilmelding.

Læs flere af vores blogindlæg og artikler her

Se vores kalender for næste foredrag, kurser og events her

Modtag vores nyhedsbrev med guides og artikler for forældre og fagfolk, og nyheder fra os om events mm. her