Hold kæft og svar igen

Antologi med bl.a. Pia Beck. Udkom i 2010 hos Ungdomsringen 

En antologi om unge og ansvar

I antologien, som Ungdomsringen står bag, giver 13 forfattere og samfundsdebattører en række tankevækkende og underholdende indspark til debatten om unge og ansvar. Bl.a. medvirker kulturhistoriker Johannes Nørregaard Frandsen, hjerneforsker Carsten Reides Bjarkam, netværker Soulaima Gourani, teenagecoach Pia Beck Rydahl med flere.

Unge skal lære at tage ansvaret for deres eget liv. Kravet til de unges ansvarlighed vokser med raketfart i ungdomsårene. Men hvilket ansvar magter unge – og er de voksne overhovedet parate til at overlade dem ansvaret?

Det dilemma er til debat i antologien: ”Hold kæft og svar igen! En antologi om unge og ansvar”. På den ene side skal unge nemlig holde deres kæft og tilpasse sig. Pas din skole, pas dit job, pas din familie og hold dig indenfor lovens rammer. På den anden side, skal unge også kunne svare igen og tage selvstændigt stilling. For ellers er de ikke på vej til at kunne tage ansvaret for sig selv, skabe deres egen identitet og dermed blive i stand til at bidrage til samfundets fællesskab.

I antologien, som fritids- og ungdomsklubbernes organisation, Ungdomsringen står bag, giver 13 forfattere og samfundsdebattører en række provokerende, tankevækkende og underholdende indspark til debatten om unge og ansvar.

 

 

 

Køb bogen her

[button window=”new” color=”#729f98″ style=”outline” link=”https://www.ungdomsringen.dk/shop/boeger/hold-kaeft-og-svar-igen-(bog-haefte)”]KØB BOG HER [/button]

 

Forlag: UNGDOMSRINGEN

Redaktør: Nanna Muusman

Pris: 200 kr.