Rise & shine samtaler

Disse samtaler for dig som ung, der er over 16 år og ønsker at finde ind til kernen af dig selv, komme ud af dit hoved og blive bedre til at mærke hvad der er rigtigt for dig.

Det er til dig der gerne vil finde en ro med den du er, eller har brug for at rejse dig igen efter en svær tid og ønsker at gå stærkere og klogere videre.

I samtalerne vil du få inspiration og hjælp til at bryde dine indre begrænsende historier om dig selv og skabe mønsterbrud i dit liv.  Du vil komme ind i en proces med dig selv, hvor du kommer tilbage til at mærke, hvad du har brug for og ønsker i dit liv. Du vil mærke en voksende styrke i dig selv, fordi du i processen arbejder med at være mere ‘indrestyret’ af dig selv end ydrestyret af andre.

Igennem livets oplevelser får vi både glæder, sår og skrammer. Især i de svære tider får vi nogle bestemte tanker og overbevisninger om livet, om os selv og andre.

Vi har alle historier om os selv som kører på repeat i vores liv. Det er ganske naturligt. Historier i hovedet der begrænser os, holder os nede, får os til at føle os forkerte. Historierne starter med at vi oplever noget i vores liv, som sårer os, gør os vrede, skuffede, kede af det .. og så træffer vi nogle beslutninger om os selv og andre.

Den historie starter et kapitel , men får gennem dit liv flere kapitler og ofte af samme slags. Vi ser ikke længere helt klart – men på en måde gennem slørede briller i form af de historier vi har skabt.  Du oplevede måske noget engang i skolen som gjorde dig ondt, du besluttede dig for at du ikke er god nokandre ikke kan lide dig som du er eller lignende tanker, og så startede din historie.

Under samtaleforløbet arbejder vi med disse ting:

Også som gruppeforløb ...

Rise & Shine kan også deltages på som et gruppeforløb hvor du sammen med andre unge på din alder, udvikler disse egenskaber.

Læs mere om gruppeforløbet Rise & Shine her >>   

Hvordan foregår det?

Rise & Shine samtaler er et forløb på fx 5 eller 10 samtaler hvor du starter på en frisk og ’skriver nye kapitler’ ved at få hjælp til at bryde mønstre og slippe disse historier.

For at få noget ud af samtalerne skal du være klar til at ville lære dig selv mere at kende, få kontakt til dig selv indeni og have lyst til at udvikle din intuition.

Priser på Rise & Shine

Vælg mellem forskellige coachingforløb
Din coaching kan foregå hos os i Farum eller over Skype eller telefonen. Også forældrecoaching kan foregå på Skype hvor vi kan deltage flere personer. Klik herunder for at se priser på enkelt samtaler og forløb

Varighed 75 min.  

Pris 900 kr. 

♥︎

Alle priser er inkl. moms

VED AFLYSNING: 
Ved afmelding indenfor 24 timer før hver aftalte samtale, refunderes beløbet ikke og der skal betales for den pågældende samtale 

Kontakt

 
  • 22 91 43 43
  • Kontakt@hverdagenshelte.com
ADMINISTRATION

Hauser Plads 16, st.
1127 København K

COACHING OG TERAPI
Gentofte, Lyngby, online

KURSER OG UDDANNELSER
Gentofte og Gilleleje

Nærmere information om adresse fåes ved tilmelding.

Læs flere af vores blogindlæg og artikler her

Se vores kalender for næste foredrag, kurser og events her

Modtag vores nyhedsbrev med guides og artikler for forældre og fagfolk, og nyheder fra os om events mm. her