STYRK DIN TEENAGERS SELVVÆRD

Foredrag for forældre til teenagere og store børn

Dette foredrag kan også bookes til jeres skole, institution, forening mv. og afholdes som foredrag på ca. 1,5 – 2 timer eller som hel-  eller halvdags workshop

 

[one_half]På dette foredrag ‘STYRK DIN TEENAGERS SELVVÆRD’ får du inspiration og værktøjer til at være en voksen, der fremmer selvværdet hos dit store barn.

Vi har alle brug for et sundt og godt selvværd for at være i balance i livet. Især når livet er udfordrende for os, mærker vi behovet for at kunne stå stærkere i stormvejret. Vores selvfølelse bliver den vi navigerer os efter i livet, når vores grænser, længsler, behov, ønsker og følelser banker på indeni.

[/one_half] [round_image][/round_image]

Unge har brug for både rødder og vinger

Aftenen er for dig, der er teenageforælder eller har et barn, der er på vej mod teenagealderen. At være teenageforælder i dag er for mange en stor udfordring, der kræver indre lederskab, tro på sig selv og sine værdier og evne til at stå fast i modvind.

Tidens børn og unge vokser op i en tid hvor det mere end nogensinde er vigtigt for dem at kende sig selv og stå stærkt i dem de er. Tro på, at de er gode nok som de er – uden at skulle overpræstere for at være gode nok. De skal både lære det selv gennem deres erfaringer, men især også gennem at spejle sig i de voksne de omgås.

De har mere end nogensinde brug for voksne mod- og medspillere til at navigere i den verden de vokser op i, som går en del stærkere end tidligere generationer. Og de har brug for både rødder og vinger.

 

♡ Kærligheden er limen I et familieliv.Hvordan vi udtrykker den kærlighed og hvordan den modtages opleves forskelligt I en familie og af ens børn. Det er den oplevede kærlighed der udvikler selvfølelsen hos vores børn.♡

 

På foredraget her giver Pia sine bud på hvordan du kan arbejde med at den kærlighed du udtrykker, også opleves kærligt for dit store barn. Du vil lære om hvordan du som forælder kan se bagved dit barns adfærd, forstå og handle derudfra og komme udover konflikter, afstand og modstand mellem dig og dit barn. For i stedet at bevare forbindelsen med din teenager, så du kan bidrage og give dine værdier videre.

 

Om foredragsholder

Pia Beck er familieekspert og ildsjæl for unge mennesker. Hun er uddannet familieterapeut, kognitiv mastercoach og er stifter af virksomheden Hverdagens Helte, hvor hun siden 2005 har afholdt familie- og teenagecoaching, uddannet fagfolk i teenagecoaching og undervist på hendes kursus Teenpower, der er en udviklingsproces for teenagere.

Hun har skrevet bogen ”Teenpower- skab et teenageliv du drømmer om” er medforfatter til bogen ”Tweens”, samt medforfatter i den politiske antologi: ”Hold kæft og svar igen” om unge og ansvar.

Pia har 16 års erfaring med udsatte børn og unge både som voksenpædagogisk formidler med undervisning på børnehjem, i sit frivillige arbejde på Børns Vilkår hvor hun har været børne- og forældre rådgiver i 5 år samt i sit felt som ungdomscoach og familieterapeut, hvor hun møder tidens familier og børn og unge i deres daglige udfordringer og støtter dem i udvikle empati, åbne deres hjerter og ændre mønstre i deres liv sammen.

 


PRAKTISKE OPLYSNINGER:
* * * * * * * * * * * * * * * * * *

DATO

Næste dato for foredrag kan du se her, når der bliver afholdt et.

 

PRIS
225 kr.

 

STED
Hos os i Hverdagens Helte

Slotsgade 15 2. th

3400 Hillerød

TILMELD

Du tilmelder dig ved at skrive en mail her med hvor mange billetter I ønsker, samt jeres navne. Så får I en bekræftelsesmail med betalingsoplysninger i

Skriv til os her [button window=”new” color=”#303033″ style=”outline” link=”https://www.hverdagenshelte.com/kontakt/”]KONTAKT OS>>[/button]