‘TEENPOWER’ ~ Skab det teenageliv du drømmer om

Teenpower bogen er skrevet af Pia Beck , indehaver af Hverdagens Helte (Politiken 2008)

Bogen er en sjov, provokerende og brugbar power-bog til teenagere, som ønsker mere selvtillid og et bedre selvværd. Den er til dig, der er genert. Til dig, der vil lære at sige fra. Til dig, der har en indre perfektionist i maven. Og den er til alle, som ønsker mere styrke inden i eller vil lære sig selv bedre at kende.

Teenpower bogen hjælper dig til at finde ansvarsfølelsen og modet til at leve dit teenageliv fuldt ud. Igennem skriveøvelser og værktøjer til hovedet og hjertet vil bogen hjælpe dig til at få et voksende selvværd og til at se dig selv på en NY måde. Læs bl.a. om, hvordan du får dit selvværd til at vokse, hvordan du overlever dine forældre og får det bedre med dem, og hvad en indre papegøje er for en.

 

TANKERNE BAG TEENPOWER BOGEN

Jeg vil med bogen gerne vise de unge, hvor lidt der egentlig skal til for at få et godt teenageliv – nogle værktøjer til at anskue sig selv på en anden måde. Jeg tror, at de mange tanker i puberteten om, hvad der nu er det rigtige, forstærkes af en frygt for fremtiden, da den kan virke meget overvældende. Det kan simpelthen lamme følelserne. Jeg håber, bogen kan hjælpe  unge til at smide masken, bryde ud af nogle roller, de ikke bryder sig om og i det hele taget blive inspireret og tænke: Nå, måske er det endda ikke så galt med mig. Mange andre har det ligesom mig. Jo mere indsigt, forståelse og ro man har,  jo bedre bliver man til at møde de svære ting, man oplever som teenager.

 

Magasinet ‘FOLKESKOLEN’ anmeldelse

 

“Køb den og brug den – uanset om du er teenager, forælder, skolebibliotekar (helst dig – for du skal jo købe bogen til skolen!) eller klasselærer i 6.-10. klasse”, lød det fra anmelderen på folkeskolen.dk. Læs anmeldelsen her.

 

Teenpower bogen er siden 2008 også oversat og udgivet i Finland, Norge, Tyskland, Østrig, Slovenien og kommer på engelsk i 2019

Bogen er skrevet på baggrund af min erfaring med unge på vores kursus Teenpower. I de forskellige lande holder vi seminarer for fagfolk der handler om hvordan vi holder Teenpower kurser for unge her i Danmark. Derfor afholdes Teenpower kurserne nu også i både Slovenien, Norge, Østrig og Tyskland i samarbejde med Jesper Juuls organisation FamilyLab og er også i det tyske sundhedssystem som et tilbud til alle unge.

 

 

Køb Teenpower her

[button window=”new” color=”#729f98″ style=”outline” link=”https://straarupogco.dk/vare/teenpower/”]KØB TEENPOWER BOG [/button]

 

Forlag: Straarup & Co

Pris: 249 kr. inkl. moms