MERE HJERTERUM I SKOLEN

Vi oplever, at mange brænder for et skolesystem med plads til andet end faglighed. Hvor børns læringsglæde bevares, i kraft at skabe plads til vigtige temaer som : Udvikling af empati og selvværd i fællesskabet med kammeraterne, læring om grænser, samhørighed mindfulness, kreativitet og plads til fantasi, tid til indadvendthed kropsbevidsthed og læring gennem brug af kroppen. Dette holder vi kurser og workshops i. Vi er ude på at skabe forandringer i den danske skolesystem, ud fra en dyb kærlighed til tidens børn samt viden og indsigt i behovet for nye læringsformer, fra den ældgamle visdom om kroppen, sindet og følelserne i børn og unge.

[round_image][/round_image]

Mindfulness med børn handler ikke om at de skal være stille og fredelige. Men at styrke deres opmærksomhed og evne til at være her og nu. Det er her og nu glæden bor.

Kurser i at bringe mere Hjerterum I Skolen handler om hvordan, vi som fagpersoner kan bringe mere empati, hjerterum og selvværd ind i vores relationer til de børn og unge vi arbejder med. Det er kurser med oplæg og konkrete øvelser.

Hjerterum i Skolen er et tiltag baseret på vores vision for et paradigmeskift i det danske skolesystem, så der er plads i skoleskemaet til børns læringsglæde, hjerterum og tryghed i fællesskabet.

Vi er ude på at skabe forandringer i den danske skolesystem, ud fra en dyb kærlighed til tidens børn samt viden og indsigt i behovet for nye læringsformer, fra den ældgamle visdom om kroppen, sindet og følelserne i børn og unge.

 

FØLG VORES FACEBOOK SIDE FOR HJERTERUM I SKOLEN HER >> 

 

 

 

Nærvær i skolen – Risskov Skole

En film med indblik fra et længere mindfulness forløb med elever, lærere og ledelse (!) på en almindelig folkeskole i Danmark. (lavet af Filmkompagniet.dk)