Slider_familiecoaching_færdig

FAMILIECOACHING

Familiecoaching er en række samtaler der starter en ny udviklingsproces i familien. Samtaler der forandrer stemningen i mellem jer – og indeni hver af jer.

Det er til dig som forælder eller jer som forældrepar, der er kørt lidt eller meget sur i familielivet, opdragelsen eller hverdagen. Det er til jer der synes at familiens konflikter er blevet destruktive og fylder mere end de positive stunder. Det er til dig, der vågner om morgenen med en følelse af, at du ikke lever det liv, du ønsker med din familie. Og til dig, der ikke synes at du er den forælder, du i virkeligheden ønsker at være. Det er til dig, der gerne vil kunne støtte din teenager bedre gennem puberteten. Og til dig der ønsker at forstå og have empati for din (alt for hurtigt) voksende tween

Igennem familie coaching forløbet vil I få indsigt i hinandens intentioner og adfærd. Og ved at få mere selvindsigt og motivation til at gøre tingene anderledes i jeres familie, får I et langt bedre samliv. I vil kunne opleve hvor dejligt befriende det kan være, at lade hinanden være dem I er. Lige som I er. Acceptere hinandens forskelle, styrker og mindre heldige sider.

For jer?
Hvordan foregår det?
Hvad får I ud af det?
Priser
 • Hvem er familiecoaching for?

  ♥  Familiecoaching er i virkeligheden for alle familier der ønsker at udvikle sig sammen. Det at få hjælp til personlige og følelsesmæssige ting har altid været et tabu. Men samtidig er vores familieliv det dyrebareste vi har – så at få hjælp til at styrke samvær og kommunikation er uvurderligt.

  ♥  Det for for jer der ønsker at finde ind til jeres families ressourcer og lære af hinanden.

  ♥  Det er for jer der ønsker at tage ansvar, der hvor I ikke selv kan finde vejen lige nu…Det er ikke svagt at få hjælp der hvor man selv er i tvivl, frustreret eller usikker.

  ♥ Det er for jer der ønsker at bryde mønstre, og er villige til at gå vejen.

   

 • Hvordan foregår familiecoaching?

  Familiecoaching er en række samtaler der starter en ny udviklingsproces i familien. Samtaler der forandrer stemningen i mellem jer – og indeni hver af jer.

  Det er til dig som forælder eller jer som forældrepar, der er kørt lidt eller meget sur i familielivet, opdragelsen eller hverdagen. Det er til jer der synes at familiens konflikter er blevet destruktive og fylder mere end de positive stunder. Det er til dig, der vågner om morgenen med en følelse af, at du ikke lever det liv, du ønsker med din familie. Og til dig, der ikke synes at du er den forælder, du i virkeligheden ønsker at være. Det er til dig, der gerne vil kunne støtte din teenager bedre gennem puberteten. Og til dig der ønsker at forstå og have empati for din (alt for hurtigt) voksende tween.

  Igennem familie coaching forløbet vil I få indsigt i hinandens intentioner og adfærd. Og ved at få mere selvindsigt og motivation til at gøre tingene anderledes i jeres familie, får I et langt bedre samliv. I vil kunne opleve hvor dejligt befriende det kan være, at lade hinanden være dem I er. Lige som I er. Acceptere hinandens forskelle, styrker og mindre heldige sider.

  Vilje til handling

  Familiecoaching er effektivt, fordi du får fat i din egen indre kraft, mod og vilje til at ændre den måde, du opdrager på og den måde du er på i dine nære relationer. Og du behøver ikke vide hvordan du gør det. Du bliver støttet i processen af din familiecoach.
  Det kræver, at du er med på at tage handling på nye måder at være på i dine relationer. Og være villig til at gamle kommunikations vaner (der alligevel ikke giver dig det resultat du ønsker).

  ♥  Vi laver både familieforløb for teenagefamilier og for familier med tweens børn og mindre børn. Når du får familiecoaching, er dine børn altid med i starten. Herefter skaber vi det bedste forløb for jer som familie, alt efter problematikker og behov.

  ♥ Et coachingforløb med dig og f.eks. din teenager foregår hos os i Hillerød. Vores coachingforløb varer cirka 10 uger, hvor I kommer 5 gange sammen i halvanden time. Eller I kan komme sammen de første sessioner og hver for sig de sidste sessions. Det aftaler vi efter behov.

  ♥ Bor i ikke på Sjælland tilbyder vi telefon-coaching eller Skype coaching. (og ja det kan sagtens give de samme resultater som ved personligt møde).

   

 • Hvad kan familiecoaching give dig som forælder
  – og  jer som familie?

  Vores børn kan kun blive så glade som vi er. Det vil sige, at du kan være låg på familiens humør. Og derved også være den, der tager ansvar for at løfte låget.

   

  ♥ Ved at arbejde med dit eget selvværd kan du bedre stå ved dig selv, dine egne grænser og udtrykke dine behov og følelser. Dette smitter i høj grad af på dine børn/teenagere.

  ♥ Når du som forælder bryder din forældrerolle- og holder op med at spille en rolle som forælder- bliver du autentisk og tillidsvækkende.

  ♥ Når du udvikler dig selv vokser din livsglæde naturligt. Dine værdier og behov bliver næret, og det smitter selvfølgelig af på hele familien. Vores børn kan kun blive så glade som vi er. Det vil sige, at du kan være låg på familiens humør. Og derved også være den, der tager ansvar for at løfte låget.

  ♥ Din selvfølelse vokser, når du får mere selvindsigt og tager ansvar i dit liv. Vores indre styrke kommer til udtryk, når vi accepterer alle vores sider.

  ♥ Du får hjælp til at ændre dine begrænsende tanker om dig selv som forælder. Når du er kærlig ved dig selv, lærer du dine børn det samme…

   

  lilla knap“Vi har fået en meget bedre hverdag i vores familie. Vi har haft god glæde af de redskaber vi har fået når vi har været/ er på vej mod gamle vaner. Vi stopper oftere op og tænker os om eller minder hinanden på vores indbyrdes aftaler.(vi er mere opmærksomme på hvordan vi formulerer os og hvordan vi reagerer, derved undgår vi konflikter oftere). Det har været et så fantastisk et forløb vi har været igennem”. Helle og Chris, mor og far til 2 børn på 12 år og 8 år

   

  Hvad kan familiecoaching give jeres barn/børn?

   
  ”Du er et spejl for dit barn, så når spejlet pudses lærer dit barn ligeså meget som dig”
   

  ♥ Du kan lære at se dit barn som han eller hun er – og ikke som du gerne vil have, han eller hun skal være. Når du slipper dit fastlåste ønskebillede, kan dit barn være fri til at være sig og udvikle sig naturligt.

  ♥ Ved at få troen på dig selv som forælder, får du nemmere ved at tackle udfordringer f.eks. med dit barn. Du lærer dit barn/din teenager, hvordan han eller hun selv kan være i konflikter.

  ♥ Er du teenageforælder kan du lære at slippe den gamle ’opdrager’ og blive mere ligeværdig med din teenager. Dette gør at både du og din teenager bliver hørt, set og respekteret.

  ♥ Du bliver mere fri i konfliktfyldte situationer, og lære at rumme dine egne og dit barns frustrationer og følelser. Derved lærer dit barn/din teenager selv at rumme sine følelser og udtrykke dem.

  ♥ Når dit barn/din teenager frit kan udtrykke sine følelser ved at vise dem, være i dem (i fred) og lære at komme igennem følelserne, lærer dit barn også at tackle livet, når det er svært i teenageårene og senere hen.

  ♥ Når du arbejder med dit selvværd, bliver du hurtigt en inspirator for dit barn. Jeres relation vil blive styrket og sundere, og dit barns selvværd kan vokse i takt med dit.

   

  lilla knapVi er kommet meget tættere på hinanden

  “Gennem ærlig og varm coaching har vores datter fået masser af redskaber til at tackle de svære sider af livet, så hun nu tackler problemerne fremfor at lade dem tackle hende! Hun har opnået en utrolig selvindsigt, og gennem kurserne hos Hverdagens Helte har hun lært, at hun ikke er ene om at have problemer, men at mange andre unge går rundt med samme eller endnu større problemer end hende selv – hun føler sig ikke længere anderledes, og har opnået en høj grad af integritet og har fået klarhed over, hvilke værdier der er vigtige for hende.Som forældre har vi følt os trygt guidet til en større forståelse for hvordan og hvorfor vores datter reagerer som hun gør – en fantastisk hjælp som gør, at vi er kommet meget tættere på hinanden og vores samtaler om livets up and downs er blevet meget ligeværdige – vi lærer fantastisk meget af vores datter.En fantastisk udvikling fra at være en usikker, følsom lille ælling med masser af masker er hun godt på vej til at udvikle sig til en svane med langt større selvværd og selvtillid og som formår at sætte grænser”

  Lisbeth og John, forældre til datter på 15 år

   

 • Kemien er vigtig

  Kemien er vigtig for at man kan lære og udvikle sig i et trygt rum og gennem samtale med en professionel. Derfor hvis I er nysgerrige og gerne vil finde ud af om det er noget for jer at få familiecoaching, anbefaler vi at I kommer til en afklarende samtale. I kommer her hele familien til os. En indledende samtale koster 900 kr. for 1,5 times familiecoaching. Den første samtale uforpligtende og indgår derfor ikke i et forløb.

  Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os.

  Priser på familiecoaching

  FAMILIE COACHING MED HELE FAMILIEN
  Kun personlig coaching ved møde

  1 indledende prøvesession á 1,5 time

  900 kr.

  5 familiecoaching sessions á 1,5 time

  4500 kr.

  10 familiecoaching sessions á 1,5 time

  8200 kr.

   

  FORÆLDER COACHING (ene sessioner)
  Coaching kan foregå ved møde eller telefonisk efter eget valg

  5 coaching sessions á 1 time

  4000 kr.

  10 coaching sessions á 1 time

  6900 kr.*

  *) Inklusiv rabat. Kan betales i rater.

   

  TEENAGE/FORÆLDER COACHING

  Coaching ved personligt møde, hvor du og din teenager er sammen.

  5 sessions á 75 minutter. Over cirka 10 uger.

  4200 kr.

  *) Inklusiv rabat.

   

  Alle priser er inkl. moms

   

 

contentbillede_familiecoaching

Coaching er ikke terapi.

Og coaching er ikke et pletfjerningsmiddel, der fjerner symptomer eller problemer i jeres familie. Det er heller ikke et forsøg på at give gode råd om at blive lykkelig, eller en snak om, hvad der er bedst for dig.

Hvad er det så?

I et coaching forløb bliver du styrket i at finde dine egne værdier og derved udvikle kontakten til din egen indre stemme. Udfra tesen at hvis vi udelukkende får rådgivning, udvikler vi ikke samtidig kompetencen: at finde svarene i os selv.
Når du får coaching hos os finder du derfor ind til dine egne ressourcer. Vores coaching er baseret på den kognitive og transformerende tilgang. Det vil sige processen får dig til at reflektere over dine handlinger og derved får du et bedre kendskab til dig selv og de vaner, tanker og følelser, der udgør et mønster i dit liv. Du får gennem forløbet sparring på dine tanker, værdier, adfærd, kommunikation mv.

Når du transformerer din opfattelse af dig selv, og dine relationer forandrer din verden sig omkring dig.

Vores familiecoaching er ikke det samme som familieterapi eller for det offentlige behandlingstilbud til mennesker i samme situation. Når familier har været i nedbrydende og mere destruktivt samvær længe (for længe) kan familieterapi være muligheden for at på et dybt plan bryde de negative mønstre. Læs mere om familieterapi her.

Værdier

Vores familiesyn og værdisæt i vores familiecoaching og familieterapi er inspireret af Kempler Institute of Scandinavia, hvor Pia Beck Rydahl er uddannet samt af samarbejdet med Jesper Juul og hans familielivs principper. Du kan læse mere på www.jesperjuul.com og www.dfti.dk