Hvil i dit moderskab retreat

YIN YOGA WEEKEND ~ retreat for mødre
~ Retreat for mødre

En selvkærligheds weekend for mødre med tid til fordybelse, connecte med dig selv, blid yin yoga, afspænding og healende meditationer og kreative processer. I de skønne grønne omgivelser i Dronningmølle hos Seeds Of Life.

På weekenden vil der være blid Yin yoga, afspænding og tid til bare stilhed. Du vil gennem fordybelse og kontakt til din indre ro og kloge krop, få rum til at få vejret heeelt ned i maven. Du får tid til dig selv. Tid til at mærke dig selv og reflektere over dit kvindeliv og moderskab.

Yin Yoga er en meget blid og dybdegående yogapraksis, hvor du giver din krop medfølelse igennem de meditative stillinger, du giver dig selv hen til. Herved får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, i både din følelsesmæssige og fysiske krop..

Yin betyder medfølelse på kinesisk, og en del af denne yogaform har grund i den kinesiske medicin. Vi har særligt fokus på meridianbanerne i stillingerne, og de dybere lag i vores bindevæv bliver stimuleret. Ligesom i den kinesiske akupunktur hvor de healende nåle sidder i længere tid for bedste virkning, er vi også i Yin stillingerne i længere tid – med tid og mulighed for hengivelse og komme i dybere meditative tilstande. Derfor kan Yin yoga virke detoxende og udrensende.

I yin stillingerne blødgører du dit bindevæv gennem de dybe stræk. En meget meditativ oplevelse, samtidig med at du overgiver dig til de forskellige stræk, der åbner for en stilhed i dig.

 

WEEKENDENS INDHOLD

På weekenden får du ydermere
– Åndedrætstræning
~ Meditationer
~ Dybdeafspændinger
~ Inspiration ind til egen yogapraksis, der passer til dit behov og liv.
~ Kreativiteten i fokus med tid til at male og bruge din intuition

Imellem yogaundervisningen vil der være tid til stilhed, refleksion over dit kvindeliv og moderskab. Tid til kreativ udfoldelse. Samt dialoger om det at være mor og kvinde i en tid med idealer og indre og ydre forventninger
Du vil igennem weekenden få vækket din evne til at være mere udømmende, accepterende, tillidsfuld, tålmodig, ikke-stræbende samt din evne til at give slip på ting.

Disse principper for livsglæde er sammen med til, at du som mor og kvinde lever et liv, hvor du har dig selv med. Og hvor din empati både inkluderer dig selv og andre.

Vi vil være i naturskønne omgivelser og nyde Seeds Of Life’s lækre grønne, bæredrygtige mad og snacks i pauserne 🌴🌱

Der er ingen krav eller forudsætninger for deltagelse – hverken ifht kunstneriske evner eller yogaerfaring og smidighed ☺

🌱Tid til fordybelse
🌱 Yin Yoga
🌱 Livsglæde øvelser
🌱 Fælles meditation
🌱 Samhørighed og samvær med andre kvinder
🌱 Samtaler om moderskab
🌱 Bæredygtig, grøn Sund mad
🌱 Smukke omgivelser og natur
🌱 Kvinde
🌱 Moderskab
🌱 Sårbarhed
🌱 Styrke
🌱 Selvfølelse
🌱 Give slip
🌱 Mod
🌱 Healing
🌱 Ro
🌱 Dele

Så frø i dit moderskab. Slip det gamle. Skab nye intentioner.

Alt sammen i trygge rammer med andre skønne kvinder.

———

PRAKTISK INFO

———

DATO:

8. – 9. SEPTEMBER 2018

Velkomst og blød landing Lørdag d. 8. September kl. 10.00
Tid til indkvartering og lidt snacks.
11.00 -17.00 Yin yoga og fordybelse
Søndag d. 9. september 9.00-15.00 : Yoga, stilhed, og tid til fordybelse.
Afslutning søndag kl. 15.00

STED

Seeds of Life i Dronningmølle

(med overnatning)

PRIS:

2750 kr. inklusiv forplejning, begge dage. Morgen, middag og aften. Samt overnatning i de skønne hytter, eller værelser på Seeds of Life

Max deltagere:
12 kvinder

———

TILMELD DIG:

Skriv til piabeck@hverdagenshelte.com
eller sms på 31103303 så ringer jeg dig op

———

SKØNNE SEEDS OF LIFE I DRONNINGMØLLE :

IMG_3310