Hvem er Hverdagens Helte

 

 

Hverdagens Helte

Vi ønsker at gøre verden til et bedre sted for familier, børn og unge

Vi er en coaching- og kursusvirksomhed, der siden 2005 har afholdt kurser, foredrag og uddannelser for unge , forældre og fagfolk. Vores tilbud er både for unge, og for hele familien, og er baseret på kognitiv og transformerende coaching og oplevelsesorienteret familieterapi. Hverdagens Helte blev startet af Pia Beck Rydahl

 

 

Hvad laver vi?

Vi tilbyder selvudviklingskurser og samtaler (coaching/terapi) for unge ml. 13-25 år. Vores mest populære kursus er Teenpower og Teenpower Weekend for unge, som vi har afholdt siden 2005. Vi holder også udviklingsforløbet Rise & Shine for de ældre unge ml. 16-25 år, og for de helt yngre selvværdsforløbet TweensPower for de store børn mellem 10-13 år.

Vi har samtaleforløb for forældre, for hele familier samt for den unge alene. Vi afholder coachingkurset Tænd din Ildsjæl samt vores Ildsjælecoachuddannelse for fagfolk der arbejder med unge. Og kommer rundt i det danske land og holder foredrag og kurser, for de danske skoler, elever, lærere og forældre.

Pia Beck Rydahl er forfatter og medforfatter til flere bøger som du kan læse om her : Teenpower (for unge) , Tweens (for forældre), 10 veje til forståelse, respekt og nærhed med din teenager’ (e-bog) og ‘Hold kæft og svar igen’ (antologi)

Hvilke visioner har vi?

Vores vision er at være med til at skabe en verden hvor familier har ligeværdige og nærende relationer, hvor alle kan være dem, de er! Hos os får børn, unge og deres forældre mulighed for at udvikle deres selvfølelse, lære at lytte til sig selv og kommunikere fra hjertet

Vi gør en indsats, for at være med til at styrke børn og unges grænser, personlige integritet og at lære at mærke dem selv. Og at de voksne omkring dem også er vågne og bevidste om deres eget indre liv, så deres livsstil smitter sundt af på børnene omkring dem.

Hvem er vi?

Vi er et samarbejde mellem en håndfuld kraftfulde, kærlige og kompetente mennesker, der er forskellige af person og drager fordele af vores forskelle.

Vi har alle forskellige anerkendte coach- og terapiuddannelser inden for bl.a. kognitiv coaching, mindfulness, yoga, NLP, transformations coaching, skyggecoaching, ID terapi og oplevelsesbaseret par- og familieterapi m.fl.

Our Team

Pia Beck Rydahl Leder af Hverdagens Helte / Foredragsholder // Familieterapeut og ungecoach

Læs mere her

Ida Brogaard Ildsjælecoach og foredragsholder for unge // Daglig leder

Læs mere her

Birgitte Tindborg Ildsjælecoach // Teenpower & TweensPower underviser

Læs mere her

Anette Thornfeldt Fisker Ildsjælecoach // stresscoach // underviser Teenpower og TweensPower

Læs mere her

Lene Haltrup Ildsjælecoach, Medunderviser på Teenpower og TweensPower

Læs mere her

Marie Jøhnk Pallesen Mentorleder på Teenpower

Læs mere her