ANBEFALINGER FRA UNGE OM TEENPOWER

Tp feedback 1

 

Hver teenager, der deltager på Teenpower, får noget forskelligt ud af det. Hvem ved hvad du vil få ud af det? Her kan du læse hvad Emilie, Tobias, Amalie og mange flere fortæller om deres Teenpower.

 

“Det har været super fedt at få så mange gode redskaber til livet. I lærer fra jer på en rigtig god måde, med glæde og sjov og I sætter jer i respekt meget hurtigt, på en god måde. Jeg føler nu at jeg er lige så meget værd som alle andre og det er super fedt. Jeg vil godt sige 1000 tak for et super fedt TeenPower kursus”
Amanda, 18 år

 

 

 

“Efter Teenpower ser jeg mere positivt på fremtiden. Lad den bare komme an! Jeg har fået meget mere selvtillid og rakker ikke længere så hårdt ned på mig selv. Jeg kan respektere mig selv for den jeg er. Jeg synes det har været super at være på Teenpower. Tak for det “

Pernille, 14 år

 

“Jeg kan mærke jeg er blevet meget mere glad efter Teenpower. Og jeg er blevet meget mere åben. Det er nemmere at få venner når man er åben. Når man tror mere på sig selv, kan man være sig selv og det bliver man gladere af”

Asta, 14 år

 

“Jeg har lært at når jeg lever i nuet, og  siger mere ja til ting end nej, er mit humør bedre”

Mathias 18 år 

 

“Denne weekend har været superskøn og utrolig lærerig. Jeg har fået en afklaring med mig selv som er meget befriende, og lært at jeg er god nok som jeg er. Jeg har lært at lytte bedre til mig selv. Tak!
~ Sandra , 15 år

 

“Jeg er virkelig glad for, jeg fik muligheden til at komme på Teenpower. Det har virkelig hjulpet mig og givet mig et nyt syn på så mange ting. Jeg har lært en masse gode ting, som jeg vil bruge i fremtiden, og som jeg vil give videre til nogle, som har det svært. Det har været så lærerigt at gå til det. Jeg har nu lært at håndtere mine egne ‘masker’ lidt mere end jeg havde haft mulighed for før. Teenpower har virkelig forandret min hverdag. Det har virkelig givet mig en del mere styrke og mod. Og en masse selvtillid oveni.
Jeg vil stærkt anbefale Teenpower til andre unge
Emilie, 16 år

“Jeg troede ikke det var muligt at ændre på de ting der var svære for mig i mit liv, men på Teenspirit skete det for mig. Jeg fik hjælp og fik blandt andet lært at mærke bedre efter og sige mere fra overfor min bror. Tak for hjælpen!”

Mette, 18 år

“Jeg har virkeligt lært at sige fra, når folk går over mine grænser. Jeg tænker mere på mit eget behov, så jeg i sidste ende ikke er suget for kræfter. Jeg troede ikke kurset ville give så meget, men man kan blive overrasket 😉
Tini, 17 år

“Jeg har fundet ud af at jeg faktisk er en sjov person. Jeg tager mere kontakt til andre og tror på at folk ikke udelukkende tænker dårligt om mig”
Tobias, 14 år

“Teenpower har hjulpet mig til bedre at kunne finde veninder. Jeg har fået meget mere selvtillid og lært at åbne mig og sætte grænser”
Amalie, 14 år

“Jeg har fået vist mig selv at jeg er god nok som jeg er. Teenpower har givet mig selvtillid og selvværd, og en masse redskaber at arbejde med. Sagt på en anden måde: det har givet mig det jeg ønskede. Jeg kan kontrollere mine tanker mere, jeg kan bedre finde gode sider ved mig selv og huske mig selv på jeg er god nok som jeg er. Jeg tvivler på at Teenpower kunne have været bedre end det er. Jeg er uendelig glad for at have fået denne mulighed”
Julie 17 år

“Teenpower har fået mig op igen i mit liv. Jeg har kunnet lære mig selv bedre at kende. Jeg står op glad de fleste morgener og tænker meget mere på andre mennesker. Jeg er kommet tættere på det liv jeg ønsker at leve”
Daniel 19 år

“Jeg føler jeg er blevet mere åben, kigger folk i øjnene når jeg taler med dem og er mere selvsikker. Jeg siger mere i skolen og når jeg møder nye mennesker. Det betyder rigtig meget for mig at have fået mere selvtillid”
Frederik, 15 år

“Jeg har fået mere selvtillid, der føler jeg virkelig der er sket en forandring. Jeg føler mere mig selv og er ikke bange for at være mig mere”
Nikolaj 14 år

“Jeg har fået mere mod og selvtillid. Jeg siger andre imod nu og har fået det bedre i min klasse. Det betyder alt for mig at have været på Teenpower for ellers havde jeg ikke bare gået i skole for alle de dårlige oplevelser”
Anders 15 år

“Jeg tør tage chancer og sprænge grænser. Jeg kan være mere mig selv og tør sige min mening mere. Hvis de ikke kan lide mig, er det ikke mit problem, men deres – kan jeg tænke nu. Det betyder meget for mig i mit liv at have taget Teenpower. Jeg kom meget trist og forvirret og kurset har lavet en hel del om”
Matias 16 år

“Jeg har lært at jeg er god nok som jeg er… det har været helt fantastisk”
Maja 15 år

“Jeg har lært at åbne mere op overfor folk og se positivt på mig selv. At være mere ligeglad med folks meninger”
Camilla 16 år

“Jeg har fået redskaber til at coache mig selv. Jeg har lært ikke at isolere mig selv og blive bedre til at styre min ‘indre papegøje’. Jeg føler mig også nu mere som andre og har mod på at socialisere mig mere”
Alexander 17 år

“Jeg har lært at tro på mig selv mere. Jeg accepterer mig selv meget mere nu og er blevet stærkere”
Anja 15 år

“Jeg har lært, at jeg ikke er lige så bange som jeg troede når jeg tager chancer i mit liv”
Katinka 14 år

“Jeg har lært at lytte mere til andre”
Christian 15 år

250554_10150206191574190_5947566_n