Teenpower kursus

TEENPOWER

Selvaccept, indre ro og mod til at være dig selv

Kurset Teenpower inspirerer unge til at:

Udvikle selvfølelse og droppe perfektionisme
Udvikle modstandskraft og slippe hjælpeløshed
Udvikle intuition og lytte til sit hjerte – og give slip på trangen til sikkerhed
Udvikle mod og lade det vinde over frygten

Teenpower er et udviklingskursus for alle unge mellem 13-19 år og for unge fra hele landet. Dette kursus holdes over 2 weekender, så vi har tid til fordybelse.

 

Teenpower-kurset er for unge som ønsker at skabe et teenageliv med mere indre power, livsglæde og selvværd. Kurset hedder Teenpower, fordi det giver ’power’ til dig indefra – en indre power som du kan bruge i situationer, hvor du bliver udfordret, hvor du kan føle dig mere stærk og have mere tro på, at du kan det du vil. Mange hundrede unge har deltaget på Teenpower de sidste 10 år og du kan læse om deres oplevelser herunder.

Teenpower er et styrk-dig-selv-kursus som smitter af på oplevelsen af at være dig, samt din sociale oplevelse med andre unge.

 

 

“De her dage har lært mig meget. Det har både været sjovt og tankevækkende.
Teenpower har givet mig styrke og mod til at springe ud i nyt. Jeg tror faktisk alle folk kunne bruge dette her kursus til noget. Ikke kun til at få mere selvværd, men også udfordre sig selv, have det sjovt lære sig selv at kende og finde ud af hvad selvværd faktisk betyder. Det har været noglesuper spændende og lærerige dage, som kan anbefales til alle”
~ deltager på Teenpower

 

På  Teenpower går vi i dybden med hvordan vi som mennesker kan acceptere os selv som dem vi er – med vores fejl. Du lærer hvordan du kan finde ud af at du i virkeligheden er meget mere end du tror. Vi sætter lys på at vi som mennesker indeholder både mørke og lyse sider, og at de sider vi tror er dårlige ved os selv, er menneskelige og ofte slet ikke er så dårlige som vi tror.

“Teenpower har været superskøn og utrolig lærerig. Jeg har fået en afklaring med mig selv som er meget befriende, og lært at jeg er god nok som jeg er. Jeg har lært at lytte bedre til mig selv. Tak!

~ Sandra 

Teenpower har fokus på:

1. Styrk dig selv

Du udvikler både dit selvværd og selvtillid på kurset. Selvværd til at acceptere den du er, og lære at være glad for lige den du er. Selvtillid til at tro på dine evner og at blive mere klar over dine styrker og svagheder. Teenpower er ikke et ’fix-mig-for-jeg-har-problemer-kursus’. Men du får værktøjer, du kan bruge til at tackle de problemer, du får og har i dit liv. Livet er fuld af udfordringer, men lettere når du kan tackle de udfordringer, der kommer. Hvis du mærker du har lavt selvværd så er kurset her virkelig noget for dig som ung.

2. Og styrk dig selv socialt

Teenpower er også et sjovt kursus, hvor vi igennem spændende emner om personlig udvikling, lærer en masse ting. Du vil opdage, at du ikke er den eneste i verden med de tanker og følelser du har. Da du lærer om hvor ens vi er som mennesker inde bag ved vores ’maske’ og samtidig lærer at respektere forskellighederne ved mennesker, får du også mulighed for, at udvikle nære venskaber ud fra Teenpower. Mange af de unge der har deltaget er blevet nære venner undervejs på kurset og efter Teenpower er slut.

3. Indre ro

Der vil være mindfulness- og meditationsøvelser under kurset. Du lærer om hvordan du kan finde roen indeni, ved fx at at meditere og finde ind i dig selv. Dette kan du bruge når du i dit liv er frustreret over noget, så du kan finde roen igen, og derved træffe valg med et mere klart hoved. Og du kan også mærke dine følelser bedre, så du bliver mere klar over hvad der er vigtigt for dig og hvad du har brug for.

 

Datoer :

TEENPOWER FOREGÅR OVER DISSE TO WEEKENDER

Hillerød:

DATOER PÅ TEENPOWER WEEKENDER

 

Lørdag og søndag d. 8.- 9. DECEMBER 2018 kl. 10.00 – 17.00 begge dage

Lørdag og søndag d. 12.- 13. JANUAR 2019 kl. 10.00 – 17.00 begge dage

*NB. Dette hold er fyldt op.

 

NÆSTE LEDIGE TEENPOWER

Lørdag og søndag d. 2.- 3. FEBRUAR 2019 kl. 10.00 – 17.00 begge dage

Lørdag og søndag d. 2.- 3. MARTS 2019 kl. 10.00 – 17.00 begge dage

 

 

Praktisk info om datoer og pris

Få mere praktisk info om Teenpower her

Læs mere her >>

TP-logo-mindre

 

Ved sygdom eller afmelding

Ved sygdom eller afmeldingaf anden grund op til 3 uger før kursets afholdelse, gives penge retur.
Ved afmeldelse efter de 3 uger inden kurset, kan du enten lave din tilmelding om til et 5 timers coachingforløb, eller gemme din plads til det næstkommende Teenpower

Hvem deltager?

Du vil være på et hold med ca.12-14 andre unge ligesom dig selv, der gerne vil have mere styrke og ro indeni og værktøjer til at bryde en rolle. Det er unge, der kommer med et ønske om at lære sig selv at kende, at give slip på den indre perfektionist så den ikke styrer det hele. I det hele taget at få det bedre med sig selv og opnå mere selvværd og accept.

Hvordan?

Kurset er meget varieret med undervisning, musik, sjove øvelser og dybe øvelser som fx hvor du lærer om at meditere og finde ro i dig selv. Der er flere pauser undervejs på kurset. Der vil være frugt, snacks, the og vand. Kurset er uden logi, dvs. du skal overnatte et sted hos evt. familie eller venner, hvis du ikke bor i nærheden af kursusstedet.

Til forældre

Vores erfaring er at de unge der deltager på Teenpower får mest udbytte af kurset, når deres forældre også er med til at udvikle sig i familien. Når vi som voksne ændrer adfærd i familien, ændrer børnene sig også automatisk. Før din teenager deltager på kurset ønsker vi at snakke med jer forældre, om de tanker I har om at jeres teenager evt deltager. Denne samtale er over telefonen. Her vil du/I også kunne få inspiration til hvordan I støtter jeres teenager bedst under og efter kurset.

De unge på Teenpower finder friheden ved at stå ved sig selv. De deler hvem de er med hinanden, får tryghed til at åbne op over for hinanden og ser, at de dybest set ikke er alene med de tanker og følelser de går med, men at vi mennesker har meget til fælles. Som ung er det en befrielse at få den slags indsigter. Det giver dem nye muligheder for handling og finde et mod de ikke troede de havde.

 

“Tak fordi der er så mange skønne modige unge mennesker, det tør at springe ud og spørge om hjælp til nogen af livets udfordringer, deriblandt min egen søn!! Tak for et godt kursus, det kan virkelig mærkes og ses, min teenager har virkelig åbnet sig og tør meget mere at tro på det hele!:-)

Mette K.- mor til tidligere ung deltager på Teenpower Weekend 
 
 

contentbillede_teenpowerweekend2

Kurset er til dig som:

♥ Har tendens til at se på dine fejl og mangler i stedet for dine styrker og lyse sider
 Vil fyre din indre perfektionist, og i stedet give dig selv plads til at være den du er og ikke er
 Ønsker at gå på opdagelse i, hvilke roller du brænder for at bryde og hvilke historier, du vil have lagt bag dig
 Vil lære at meditere og på andre måder finde roen indeni. Og derigennem mærke dig selv mere og det du har brug for
 Vil lære andre unge at kende- rigtig godt – som deler de samme typer tanker og frustrationer som dig.
 Få en dybere forståelse af dine tankers kraft og hvordan du kan ændre på dem
 Vil lære om hvorfor nogle mennesker provokerer dig og hvordan du kan acceptere andre mere som de er
 Vil opleve hvor befriende det er når du kan ’tage mere plads’ i livet som den du er
♥  Ønsker at kunne tale bedre med dine forældre, og få hjælp til at åbne op for dem

  

Det siger tidligere deltagere:

“Jeg er blevet mere glad for min nye skole og klassekammerater. Jeg er blevet bedre til at tale i større grupper og jeg synes også nu at det er okay at tale om sig selv.I har også lært mig at jeg er god nok, selvom jeg ikke får 10 eller 12 i karakterer.”
Marie, 14 år

“Det har været det hyggeligste og bedste i mit liv at være med på Teenpower. Jeg har lært en masse. Jeg går herfra med et stort smil. Jeg elsker at være med i et fællesskab der ved hvordan man selv har det. Jeg mærker jeg har lært at elske mig selv – og det omkring mig. Og jeg sætter mere pris på livet end da jeg kom her. Tak!”
Daniel, 15 år

“Jeg synes det er godt at mine forældre har meldt mig til Teenpower fordi man lærer så meget om sin selvtillid og selvværd. Og at man ikke skal tænke salt for meget over hvis nogen snakker grimt til en eller tage det ind når de gør. Jeg har også lært at tale i en samtale og starte den. Jeg synes det har været fedt at være her”
Ida, 14 år

“Jeg har fundet ud af at jeg langtfra er alene. Ting som før har set helt mørke ud, har pludselig fåret lys. Jeg tror på jeg kan lave en forandring. Der er håb sålænge jeg tror på det ..og på mig. Jeg ved nu også at de negative tanker ikke er hvad de er og kan forsvinde når jeg ikke giver dem for meget opmærksomhed”
Isabella, 16 år

“Jeg er blevet mere opmærksom på mine negative tanker, og nu fået metoder til at stoppe negative tanker om mig selv og andre. Jeg har mødt en masse jævnaldrende unge, som også kunne have det som mig. Det har været en spændende, sjov, anderledes og nogle gange grænseoverskridende. Jeg er blevet bedre til at have ‘tankekontrol og at meditere. Mit selvværd føles meget bedre indeni mig. Tak for et godt forløb! “
Kumi, 16 år

“Det er gået op for mig at jeg ikke er den eneste der har det som jeg har haft det. Jeg har fået nye vener som jeg vil holde fast i. Jeg er blevet klogere på en hel del ting om mig selv og jeg vil tage det hele med mig. “
Emil, 16 år

“Jeg har fundet ud af at jeg faktisk er en sjov person. Jeg tager mere kontakt til andre og tror på at folk ikke udelukkende tænker dårligt om mig”
Tobias, 14 år

 

“Jeg har lært at kunne stole mere på mig selv og ikke være ked af hvad andre tænker om mig. Tak for alt. 

 Jasmin, 16 år 

 

“Jeg har lært at det er helt okay at være anderledes og at være sig selv. Det var både hyggeligt og lærerigt at være på Teenpower Weekend

– Laura, 14 år

 

“Jeg har lært at acceptere mine fejl bedre, og acceptere når jeg er usikker engang imellem.  Simone , 15 år 

 

“Jeg tør tage chancer og sprænge grænser. Jeg kan være mere mig selv og tør sige min mening mere. Hvis de ikke kan lide mig, er det ikke mit problem, men deres – kan jeg tænke nu. Det betyder meget for mig i mit liv at have taget Teenpower. Jeg kom meget trist og forvirret og kurset har lavet en hel del om”
Matias 16 år

 

“Det går bedre i skolen, og jeg får bedre karakterer. Til eksamen tør jeg også sige noget mere. Jeg har fået mere tro på mig selv, og det er rigtigt lækkert. Nu kan jeg gå på gaden uden at tænke, at folk kigger underligt på mig. Det er dejligt at vide, at jeg er god nok, og at jeg kan lave fejl, uden at det gør noget,”
Freja, 17 år

 

“Jeg har fået vist mig selv, at jeg er god nok som jeg er. Teenpower har givet mig selvtillid og selvværd, og en masse redskaber at arbejde med. Sagt på en anden måde: det har givet mig det jeg ønskede. Jeg kan kontrollere mine tanker mere, jeg kan bedre finde gode sider ved mig selv og huske mig selv på jeg er god nok som jeg er. Jeg tvivler på at Teenpower kunne have været bedre end det er. Jeg er uendelig glad for at have fået denne mulighed”

Julie 17 år

 

Teenpower kan suppleres med:

Bliv mentor >>
Som deltager på Teenpower kan du søge om at blive mentor og komme på vores mentorprogram. Mentorer er med som hjælpere på andre Teenpower kurser på forskellige skoler og de almindelige hold. Du vil få træning, undervisning og derigennem udvikler dine kompetencer både socialt og personligt.

Deltage på Rise & Shine forløbet for unge + 16 år >>
Vores andet forløb for unge Rise & Shine er en proces der varer over 6 hverdagsaftener og har et andet indhold og andre øvelser end Teenpower. Det kan med fordel suppleres med når du har deltaget på Teenpower.

Få teenagecoaching >>
Unge der har taget Teenpower kan kombinere det med coaching, hvis de ønsker at gå mere i dybden med deres udvikling og deres mål med dem selv.

Få familiecoaching/familieterapi >> 
Det er ikke altid let at være sammen i en familie. Især i teenagefamilier opstår der bøvl med kommunikationen, misforståelser og manglende tillid til hinanden. Efter et Teenpower kan det være et godt supplement at få familiecoaching, hvis I har brug for at få en bedre kommunikation i familien.

 

TEENPOWER KORTFILM

Se vores Teenpowerfilm her, hvor de unge deltagere fortæller hvad de har fået ud af Teenpower

 

 

 

 

Er det noget for dig?

 • Ja, hvis du ønsker at bryde en rolle i dit liv
 • Ja, hvis du vil gerne lære dig selv bedre at kende
 • Ja, hvis du ønsker at bryde nogle grænser i dit liv og opnå det du vil, på den anden side af grænserne
 • Ja, hvis du er genert eller indadvendt, og ønsker at blive bedre til at udtrykke dig og være social
 • Ja, hvis du er udadvendt og har venner, men ønsker at stå mere ved dig selv, i dine sociale relationer
 • Ja, hvis du skal til eksamen og gerne vil være mindre bange og nervøs for at præstere
 • Og ja, hvis du tænker for negativt om dig selv, livet og fremtiden og ønsker at lære at være mere positiv

 

Hvad holder dig tilbage?

Når man rigtig gerne vil udvikle sig, vil noget nyt og spændende og måske lære noget nyt, møder vi ofte vores Indre Papegøje (et af temaerne på Teenpower) Mange tanker går igennem hovedet.

Her er nogle eksempler vi ved andre unge har haft før deres deltagelse på Teenpower:

 • ”Det kan jeg ikke finde ud af”
 • ”Det er nok ikke noget jeg tør”
 • ”Hvad nu hvis det ikke er noget for mig , at sidde i en gruppe med nye jeg ikke kender”
 • ”Jamen, jeg er for genert til at være på et kursus, jeg vil hellere 1-1” (Det er netop derfor, det er godt at lære det i en lille gruppe med søde mennesker, der er i samme båd)
 • ”Mine forældre siger det lyder så godt, og at det vil være godt for mig, men hvad nu hvis jeg ikke kan leve op til det de forventer” (Det skal du heller ikke, du skal leve op til det du selv gerne vil udvikle)
 • ”Hvad nu hvis man skal sige noget eller gøre noget der er for grænseoverskridende?” (Det skal man i øvrigt ikke. Små skridt = små sikre sejre)

Du skal vide at de STOP-tanker du får, inden du gør noget du gerne vil, er netop dem du skal lære at bryde – også i dit liv – for at opnå dine mål.

“Det har været super fedt at få så mange gode redskaber til livet. I lærer fra jer på en rigtig god måde, med glæde og sjov og I sætter jer i respekt meget hurtigt, på en god måde. Jeg føler nu at jeg er lige så meget værd som alle andre og det er super fedt. Jeg vil godt sige 1000 tak for et super fedt TeenPower kursus”
Amanda, 18 år

 

 

contentbillede_teenpowerweekend2

Teenpower egner sig også godt til unge, der er indadvendte eller generte

Men det er ikke et kursus udelukkende for indadvendte og generte. Men gennem årene har mange af de indadvendte unge vi har mødt, blandt andet på vores Teenpower kursus, beskrevet at de oplever deres indadvendthed som en stopklods for dem, i et samfund, hvor udadvendthed sætter dagsordenen. Når de er stille og langsomme til at omstille sig på nye input, bliver de ofte overset i sociale situationer, og selvom de omhyggeligt tænker og reflekterer over gode input i samtalerne omkring dem, kommer de sjældent i spil, hvilket er en skam, da indadvendte ofte er i stand til at koncentrere sig om et afgrænset emne i lange perioder af gangen, og derfor kan være utrolig kreative og originale. (Mange forfattere, opfindere og skuespillere er indadvendte. De finder deres værker og skaberkraft i deres indre verden).

På Teenpower får du også værktøjer, der lærer dig at være indadvendt i en udadvendt verden. Du lærer at finde din egen måde at være social på, og udtrykke dig på præcis DIN måde. Ikke som andre vil have det.

Der er mange fordele ved at være indadvendt.

En af styrkerne ved at være indadvendt er, at det man ‘mangler’ i mental hurtighed har man til gengæld i mental dybde, nemlig en større tendens og evne til at reflektere og tænke godt over tingene. Vores viden i verden om forskellene på at være indadvendt og udadvendt er ikke særlig udbredt, og det medfører, at indadvendte ofte i sagens natur vender sig indad, når de ikke lever op til samfundets krav om udadvendthed.

Emilie på 16 år fortæller:

“Jeg er virkelig glad for jeg fik muligheden til at komme på Teenpower. Det har virkelig hjulpet mig, og givet mig et nyt syn på så mange ting. Jeg har lært en masse gode ting, som jeg vil bruge i fremtiden, og som jeg vil give videre til nogle som har det svært. Det har været så lærerigt at gå til det. Jeg har nu lært at håndtere mine egne ‘masker’ lidt mere end jeg havde haft mulighed for før. Teenpower har virkelig forandret min hverdag. Det har virkelig givet mig en del mere styrke og mod. Og en masse selvtillid oveni. Jeg vil stærkt anbefale Teenpower til andre unge”.

Typer af emner på Teenpower

Få mod
Positive tanker
Roller og masker
Accept
Grænser
 • Få mere mod og lær at tackle din usikkerhed og frygt.
  På Teenpower lærer du en masse om usikkerhed og frygt. Det du lærer giver dig mere mod, styrke og større selvværd, så du kan være okay med dig selv når du mærker usikkerhed eller frygtog gøre det, du har sat dig for alligevel. Du lærer også at skabe mål for dig selv, der inspirerer dig. Du får hjælp til at finde dit mod frem, så du tager flere chancer og tør gøre det, du drømmer om i din hverdag.
 • Stærkere og positive tanker
  Du lærer om hvor meget kraft dine tanker har over dig. Vi bryder med janteloven og lærer digom at se dine stærke og positive sider. Og være stolt af dig selv. Det er ikke så svært som du måske tror.Din indre papegøjesnak med kritiske tanker gør det svært for dig at være stærkog modig i livet. Vi lærer dig at få mere ro i hovedet og vende dine negative tanker til tanker, der styrker dig og får dig til at tage handling på de ting du ønsker at gøre i dit liv.
 • Bryd din rolle og lær at være dig selv
  Du vil lære om at bryde dine roller som der ikke giver dig noget godt i dit liv, og i stedetfinde modet til at være dig selv.Vær dig selv: De fleste unge går rundt og gemmer sig bag masker som ’cool’, ’stærk’, ’klog’, ’ligeglad’ og mange flere. (det gør voksne faktisk også).På Teenpower lærer du dig selv bedre at kende inde bag dine masker, og finder ud af at det ermeget lettere at være dig selv.

 • Accepter dine fejl Du vil på kurset blive mere klar over at du er lige som du skal være. Også når du fejler. Du får en fed frihed når du kan give slip på at skulle være perfekt, og acceptere dine fejl og dig selv som menneske. Lige som du er.
 • Kend dine grænser: Mange unge har svært ved at kunne mærke deres grænser, og finde ud af hvad de vil og ikke vil. På Teenpower lærer du hvordan du siger til og fra, og hvorfor du har svært ved det. Vi laver sjove og spændende øvelser, der på en god måde bryder dine grænser.

selvværdsliketræ

“Dit selvværd er en følelse af accept af dig selv, af hvad du kan og ikke kan så godt. Det er din stærke stamme med en kerne af kærlighed til dig selv. Selvtilliden er de blade, og den frugt der kommer af sunde rødder, en stærk stamme og grene til at bære livets stormvejr”

5 Spørgsmål & Svar om Teenpower

(Læs svarene på de fleste unges spørgsmål)

Skal jeg stå foran andre og fremlægge?
SvarNej, vi laver ikke præsentationsøvelser, men du finder ud af hvad der forhindrer dig i at turde sige noget i grupper, og får mulighed for at blive mere modig.
Er der både drenge og piger på et hold?
Svar: Ja, der er både drenge og piger på et hold
Hvor stor er aldersforskellen?
Svar: Kurset er for 13-19 år. Der er alle aldre så du vil også møde unge på din alder. (og efter 1. aften vil du glemme de andres alder, fordi kurset handler om hvem vi ER som mennesker uanset alder)
Hvad hvis jeg er for genert til at sige noget?
Svar: Så er kurset netop noget for dig, for det er jo det Teenpower handler om: at bryde ud af din generthed, skridt for skridt. Du vil blive støttet til at deltage aktivt på kurset, men du kan være der lige som du er!
Skal jeg komme alle 5 gange?
SvarJa, det anbefaler vi stærkt. Vi kan ikke garantere det fulde udbytte, hvis du ikke er med alle 5 gange.

Vil du vide mere om Teenpower?

smsbox Teenpower

 

KØB BOGEN TEENPOWER

TP bog_køb_

Køb tp bog knap