LÆS OM VORES KURSER FOR UNGE HER

Hverdagens Helte

Du er ikke alene! Og du kan lære mere om dig selv – sammen med andre .

Det er vores erfaring med alle de unge vi har haft på vores kurser siden 2005.  Teenpower var vores første ungdomskursus som mange hundrede unge har deltaget på siden. Gennem inspiration og ideer fra de unge har vi  gennem årene udviklet flere kurser, workshops og forløb. Vi har blandt andet meditationsworkshoppen Hånden På Hjertet, Yoga for teens, Bliv Eksamensklar for dig der er nervøs op til og under eksamen. Teenpower Weekend for dig der ikke bor i nærheden af Kbh. Og for dig der ønsker at gøre en forskel for andre unge, har vi også vores unikke mentoruddannelse. Alt det kan du læse mere om herunder >>

 

Teenpower 5 aftener

Wordfoto_Teenpower_lille

Teenpower kurset er for unge som vil skabe et teenageliv med mere indre power, livsglæde og selvværd. Kurset hedder Teenpower, fordi det giver ’power’ indefra. Det er et ‘styrk-dig-selv’ kursus der udvikler dit mod til at være den du er, sige fra og stå ved den du er. Kurset er for unge ml. 13-19 år.

Læs mere her

Teenpower Weekend

Slider_webpiger 6

Teenpower Weekend er et udviklingskursus for alle unge mellem 13-19 år og for unge fra hele landet. Kurset er baseret på det oprindelige 5 afteners Teenpower kursus, der har eksisteret på Sjælland siden 2005. Dette kursus holdes i en weekend, så vi har tid til fordybelse.

Læs mere her

 

Eksamensklar for unge

Eksamensklar_pix lille

Eksamens-kursus for unge, hvor du lærer 3 vigtige ting: 1. At slippe din eksamensfrygt. 2. At styrke din selvsikkerhed til mundtlige eksamener. 3. At få ro i maven og vise hvem du er til eksamen. Kurset er over 2 dage.

Læs mere her

 

 

 

 

Mentoruddannelse

150pix_mentoruddannelse

En mentoruddannelse, der viser dig vejen til at være en inspiration for andre. Vores mentoruddannelse har nu siden 2009 været en uddannelse for unge, der brænder for at gøre en forskel for andre, og som ønsker at lære at hjælpe andre med deres udfordringer.

Læs mere her

Hånden På Hjertet

150pix_håndpåhjerte

Vil du lære hvordan du i højere grad kan styre dine egne tanker og følelser, uanset hvilke omstændigheder du står i? ’Hånden på hjertet’ er vores meditationsworkshop  for unge mellem 15-21 år. Her lærer du en simpel og effektiv meditations metode ,der hjælper dig til at få ro og mærke balance – uanset hvor du er.

Læs mere her

 

Yoga for teens

150pix_tom_yoga_sal2_pix

Vi underviser i klassisk Hatha yoga og mindfulness på skoler, efterskoler, ungdomsuddannelser mm. Yoga giver bedre kropsbevidsthed og kontakt til sig selv, mere ro og øger koncentrationen. Vi kommer ud på jeres skole eller institution, har yogaudstyr med og underviser jeres elever over en aftalt periode.

Læs mere her