forståditindadvendtebarn_

KURSUS

FORSTÅ DIN INDADVENDTE TWEEN OG TEENAGER

På kurset kan du lære at se og anerkende forskellene mellem at være udadvendt og indadvendt. Og derved bedre forstå din indadvendte tween og teenager (eller partner…)

Lyt efter guld

Du kan lære at se de mange fordele ved at være indadvendt: Nogle af de mange styrker ved det indadvendte sind er f.eks, at det man ‘mangler’ i mental hurtighed har man til gengæld i mental dybde, nemlig en større tendens og evne til at reflektere. Som indadvendt er du ofte i stand til at koncentrere dig om et afgrænset emne i lange perioder af gangen, og kan derfor være utrolig kreativ og original.

Mange indadvendte børn og unge misforståes og fejlfortolkes i skolesystemet og af os forældre.

Vores viden om forskellene på at være indadvendt og udadvendt er ikke særlig udbredt, og det medfører, at indadvendte børn ofte i sagens natur vender sig indad, når de ikke lever op til samfundets krav om udadvendthed. Samtidig udmatter de sig selv ved at forsøge og underkender dermed deres egen natur.

 

“Verden har brug for indadvendte børn og unge”

 

contentbillede_foredrag7

 

Et kursus for dig?

Kom med på dette kursus hvis du er forældre til et indadvendt barn, tween eller teenager. Eller hvis du i dit professionelle virke ønsker at møde indadvendte børn og unge med nye øjne (og ører)

Kurset er også for unge, der gerne vil have inspiration til at begå sig som indadvendt i en udadvendt verden.

Pia Beck Rydahl er foredragsholder og herudover vil et team af en håndfuld unge dele deres oplevelser med at vokse op som indadvendt i en udadvendt familie.

 

Næste kursus:

Datoer for næste kursus kan du få info om, ved at følge vores nyhedsbrev og/eller følge vores facebook side

Der er pt. ikke planlagt nogle åbne kurser med dette tema

 

 Se vores lille kortfilm om indadvendthed her

 

 

 

Ingen felter fundet.