VI GØR KLØFTEN MELLEM GENERATIONER MINDRE

Hverdagens HelteVores kurser for forældre er for dig der har teenagere og tweens i huset. At være på kursus med andre forældre giver – udover den læring du får – en oplevelse af du ikke er alene. Kurserne er for dig, der ønsker at udvikle tillid og styrke din opdragelse samt bevare ligeværdet og blive bedre til at være i dialog med din dit store barn.  Tidens tendenser i familie-  og ungdomslivet og de store generationsforskelle, giver mange forældre udfordringer med at forstå deres børn og unge.

 

 

Skab mere glæde i samværet med din teenager

Skærmbillede 2014-02-01 kl. 13.19.04

Denne forældreworkshop er for dig, der ønsker at genfinde glæden og få et bedre og mere kærligt forhold til din teenager [eller tween]. Og til dig der længes efter at vende opslidende konflikter til mere harmoni i familien.

Læs mere her

Nær dig ~ Empati og nærværstræning

mellempix_nærdig_nyt

Kursus i træning af dit nærvær og udvikling af din empati. For dig der ønsker at være bedre i kontakt med dig selv og dit barn. Når du er i kontakt og ro med dig selv, smitter det naturligt af på din familie og dit barn.

Læs mere her

 

 

Knyt og lyt ~kommuniker med din teenager

mellempix_knytoglyt3

Stop din forældrebåndoptager og lær at kommunikere så du bliver hørt, og at lytte så der bliver talt. Kurset er for forældre der ønsker at komme tættere på deres teenager eller tween gennem bedre kommunikation.

Læs mere her

Forstå dit indadvendte store barn

Forstå din stille teenager

Stille og indadvendte børn og unge misforståes i vores tid, hvor X factor kulturen sejrer over fordybelse, eftertænksomhed og ønske om alenetid. Lær at forstå og støtte stille og indadvendte børn og unge, og lær hvordan du kommer i dialog med dem.

Læs mere her