Yoga for skoleelever

YOGA PÅ SKOLESKEMAET

Vi tilbyder yogaundervisning for skoleklasser fra 5.klasse og opefter. Også på ungdomsuddannelserne

 

Tidens børn og unge har mere end nogensinde brug for fordybelse, kropsbevidsthed, opmærksomheds- og nærværstræning. Ligesom de voksne omkring dem. I vores verden og samfund med mange ydre krav og forventninger, er det vigtigt at være opmærksom på at styrke kontakten til sig selv og sin krop, som giver børn og unge en større ro i dem selv og selvfølelse.

Yoga er en af de ældste kendte metoder til at skabe harmoni mellem krop og sind og tanker. Det er i dag lige så vitalt og moderne som for 3500 år siden. Vi bliver roligere igennem kropsbevidstheden, vores sanser skærpes og vi får mere indre styrke til at mestre ydre udfordringer i livet.

 

Yoga asana

Hvad får eleverne ud af yoga?

sun  At praktisere yoga giver både børn og voksne en roligere indre tilstand.

 

sunGennem yoga lærer eleverne deres krop at kende, uden at der er krav til form og udseende. De lærer at mærke sig selv og bruge deres  åndedræt

 

sunEleverne bliver i bedre humør og følelsesmæssig tilstand, fordi hormonerne hjælpes i balance gennem yogaen.

 

sunNår eleverne dyrker yoga finder de ud af, at de gennem ro i kroppen kan styre deres egne følelser bedre.

 

For hvem:

Open Heart Yoga er for alle typer elever med alle typer udfordringer. Det er for 5.klasses elever og opefter. Også de forskellige ungdomsuddannelser

Hele klassen kan være med og I er meget velkomne som lærere også at deltage.

Vi kommer også ud på skoler i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vi kan selv medbringe diverse yoga udstyr men det er en fordel hvis skolen selv har yogamåtter mm.

 

Hvordan 

Yoga kan indgå i idrætsundervisningen eller som tema i temauger. En yogaklasse varer ca. 1,5 time inklusiv afspænding til sidst.

Priser aftales efter opgave.

Skriv til os herunder i formularen

 

Yogalærer: 

Pia Beck Rydahl
Hatha Yoga yogalærer fra Yogacenter Gilleleje)

Pia Beck Rydahl

Pia har selv haft yoga i sit liv siden hun var helt ung. Hun holder også meditationstræning udover yogaundervisning. Hun har afholdt kortere og længere mindfulness forløb for unge og forældre. Pia har også kursusforløb i Mindfulness som Pædagogisk redskab for lærere og pædagoger, i samarbejde med mindfulness instruktør Marie Kronquist. Rejsen ind i yogaens verden er aldrig helt færdig og Pia får sin videre inspiration igennem rejser til yogaens fødested i Nordindien/ Rishikesh ved Himalaya for at lære nyt om yogaens verden.

 

 

 

 

 

Ingen felter fundet.

Hverdagens Helte