Forstådinestilleelever

KURSUS:

FORSTÅ DINE STILLE ELEVER

På dette kursus kan du lære at se og anerkende forskellene mellem at være udadvendt og indadvendt. Og derved bedre forstå dine mere stille og indadvendte elever. Vi lever i en meget udadvendt X.factor tid hvor indadvendte børn og unge overses og misforståes. Styrkerne ved stilhed og eftertænksomhed er mange.

 

Asocial! Reserveret! Utilnærmelig! Partykiller… 

Sådan kaldes indadvendte normalt i en verden, der anser udadvendthed som sundt og eftertragteligt. Vi lever i et samfund der ikke har så meget plads til indadvendthed. Hverken i skolen eller i de fleste erhverv. I gamle dage skulle man i højere grad passe ind i samfundet, hvor i dag virker det som om at man skal tilpasse samfundet til sig selv. Dette giver ikke indadvendte mennesker bedre vilkår. Skab dit eget liv! Gå efter din drøm! Og andre værdi slogans der ligger i tiden, kræver et initiativ og en aktivitet, der let kan udmatte indadvendte.

 

Lyt efter guld

Du kan lære at se de mange fordele ved at være indadvendt: Nogle af de mange styrker ved det indadvendte sind er f.eks, at det man ‘mangler’ i mental hurtighed har man til gengæld i mental dybde, nemlig en større tendens og evne til at reflektere. Som indadvendt er du ofte i stand til at koncentrere dig om et afgrænset emne i lange perioder af gangen, og kan derfor være utrolig kreativ og original.

Mange indadvendte børn og unge misforståes og fejlfortolkes i skolesystemet og af os forældre.

Vores viden om forskellene på at være indadvendt og udadvendt er ikke særlig udbredt, og det medfører, at indadvendte børn ofte i sagens natur vender sig indad, når de ikke lever op til samfundets krav om udadvendthed. Samtidig udmatter de sig selv ved at forsøge og underkender dermed deres egen natur.

 

Se vores lille kortfilm om indadvendthed her

 

Kurset ‘Forstå dine stille elever’ er for fagfolk (men holdes også tilpasset til forældre) og kan afholdes på skoler, biblioteker, foreninger, opholdsteder virksomheder, organisationer, private arrangementer m.flere.

 

Book kurset i bunden af siden her 

*Følger du vores nyhedsbrev, får du inspiration , artikler om børn og unge og info om vores aktiviteter

Læs også artikler her om indadvendte børn og unge

 

 

 

Ingen felter fundet.