LÆS OM VORES KURSER FOR FAGFOLK HER

Hverdagens Helte

Vi har kurser i kommunikation, coaching, empati og nærværstræning. Vores Ildsjælekurser i teenagecoaching er for dig som vil lære at bruge den coachende samtale i dit arbejde med unge.  Vi efteruddanner fagfolk i teenagecoaching på vores Ildsjælecoach-uddannelse og træner lærere m.flere i at møde tidens unge i øjenhøjde og med åbent hjerte.

 

 

 

Tænd din Ildsjæl kursus

mellempix_tændildsjælkursus_nytpix

På kurset Tænd din Ildsjæl bliver du introduceret til teenagecoaching, øvelser, metoder og værktøjer, der kan kvalificere de samtaler, du har med unge, og som kan styrke de unge i at lave både små og store forandringer i deres liv.

Læs mere her

 

Ildsjælecoachuddannelse

NYT_mellempix_ildsjælecoach

På uddannelsen til Ildsjælecoach vil du lære dybdegående coaching metoder, der går ind og bryder uhensigtsmæssige mønstre og vaner hos de unge, og som styrker relationen mellem voksen og ung. Uddannelsen indeholder træning i coaching, mindfulness og nærvær

Læs mere her

 

Yoga for skoleelever

mellempix_yogateens

Vi underviser i klassisk Hatha yoga og mindfulness på skoler, efterskoler, ungdomsuddannelser mm. Yoga giver bedre kropsbevidsthed og kontakt til sig selv, mere ro og øger koncentrationen. Vi kommer ud på jeres skole i en aftalt periode, har yogaudstyr med og underviser jeres elever og lærere i yoga.

Læs mere her

 

Empati og relationskompetence

nærdig

Et kursus i træning af nærvær og udvikling af din empati. Det er for dig, der ønsker at være bedre i kontakt med dig selv i dit møde og samtaler med tidens unge. Når du er i ro med dig selv, smitter det naturligt af på børn og unge omkring dig.

Læs mere her

 

Coaching i klasserummet

coachingiklasserum

Hvordan kan du som underviser bruge den coachende tilgang med dine elever? Vi skelner mellem at have fokus på at styrke selvværd og selvtillid og du vil under kurset lære øvelser, der kan fremme begge dele hos dine elever og som kan bruges i klasserummet med jeres elever

Læs mere her

Mindfulness for pædagoger og lærere

mindfulness for pædagoger

Lær unge at finde indre ro. Dette kursus er henvendt til pædagoger, undervisere og andre fagfolk, der arbejder med unge. Det er til dig, som ønsker at lære mere om at anvende mindfulness i din undervisning og i din pædagogiske praksis.

Læs mere her

Open Heart Yoga workshops

Skærmbillede 2014-02-01 kl. 14.16.19

Open Heart Yoga tilbyder Yin Yoga, somatic yoga og klassisk Hatha Yoga.

Læs mere her

Forstå de stille elever

stilhed er også en styrke

Stille og indadvendte børn og unge misforståes i vores tid, hvor X factor kulturen sejrer over fordybelse, eftertænksomhed og ønske om alenetid. Lær at forstå, støtte og komme i dialog med de mere stille elever.

Læs mere her

Selvværd på skoleskemaet

selvværdpåskoleskema_ny

Vores workshops for skoleklasser Selvværd på Skoleskemaet er for 7. – 10. Klasser. Her kan eleverne få personlige værktøjer og indsigter i både deres indre og ydre liv, via sjove, dybdegående og lærerige emner og øvelser.

Læs mere her

 

Hjerterum I Skolen

mellempix_hjerterumiskolen_ny

Brænder du også for, at der bliver skabt plads i skoleskemaet til mere hjerterum, bevarelse af børns læringsglæde og tryghed i fællesskabet? På dette kursus får du øvelser der fremmer de elementer hos dine elever. Til brug i undervisningen.

Læs mere her