LÆS HER OM VORES KURSER

Hverdagens Helte tilbyder nytænkende, lærerige og inspirerende kurser og uddannelser for unge, forældre og professionelle.

Vi står for at vores kurser inspirerer dig på et dybere plan til at holde dit hjerte åbent, og din kommunikation klar i dit møde med tidens børn og unge.

Vi er et team af forskellige undervisere som består af Pia Beck Rydahl, samt en håndfuld af vores tætte samarbejdspartnere

 

KURSER FOR UNGE

Vores kurser for unge er med til at styrke dem i deres liv, deres valg og skabe både små og store forandringer i deres liv. Vi har holdt kurser for unge siden 2005 og haft glæden af at have snart 1200 unge på vores kurser gennem årene. Når man som ung trives med den man er, træffer man sundere valg der hermed giver et et liv med livsglæde og mod på udfordringer. Det er vi med til at inspirere unge til i deres liv og vi elsker det!.

Du kan læse mere om vores kurser her:

Teenpower, TweensPower for store børn,  Rise & Shine forløbEksamensklar

Læs mere her

KURSER FOR FAGFOLK

Vores kurser for fagfolk henvender sig til alle der arbejder med unge – eller brænder for at gøre det.  Vi har kurser i coaching, nærværstræningempati og mindfulness.

Vores Ildsjælekurser i teenagecoaching er for dig som vil lære at bruge den coachende samtale i dit arbejde med unge. Vi efteruddanner fagfolk i teenagecoaching på vores Ildsjælecoachuddannelse og træner lærere m.flere i at møde tidens unge i øjenhøjde og med hjertet åbent. Vores kurser er for lærere, pædagoger, institutionsledere, psykologer, coaches, terapeuter, støttekontaktpersoner, AKT’er, SSP-konsulenter, ungerådgivere, mentorer, klubpædagoger m. flere

Læs mere her

 

KURSER FOR FORÆLDRE

Vores kurser for forældre har forskellige temaer, der er relevante for både tweens – og teenagefamilien. At være på kursus som forældre, sammen med andre forældre er ideelt, hvis du gerne vil lære at give slip på den styrende forældrerolle og blive bedre til at være i dialog med din tween eller teenager, hvor du både tager dig selv og dit barn alvorligt.

Tidens tendenser i familieliv og ungdomsliv – hvor der mere end nogensinde er generationsforskelle – giver for mange forældre udfordringer med at forstå deres børn og unge. Vi gør kløften mellem generationer mindre.

Læs mere her

 

 

 

grøn knap

‘Tænd din ildsjæl’ var et særdeles godt tilrettelagt kursus og indholdet var vedkommende og meget relevant for mig. De to undervisere var superprofessionelle og kompetente og ikke mindst meget autentiske. Blandingen af teori og praksis fungerede rigtigt godt, og det var fantastisk at der var ‘rigtige unge mennesker’, der stillede sig til rådighed som coachees. På alle måder et lærerigt og inspirerende kursus. Giver mine bedste anbefalinger”

Tidligere deltager Karina Kjærulff, selvstændig coach og underviser

 

 gul knap“Teenpower har givet mig selvtillid og selvværd, og en masse redskaber at arbejde med. Sagt på en anden måde: det har givet mig det jeg ønskede. Jeg kan kontrollere mine tanker mere, jeg kan bedre finde gode sider ved mig selv og huske mig selv på jeg er god nok som jeg er. Jeg tvivler på at Teenpower kunne have været bedre end det er. Jeg er uendelig glad for at have fået denne mulighed”

Julie 17 år

grøn knap

 “Efter jeres workshop har jeg været mere opmærksom på hvornår jeg som lærer reagerer negativt og hvad det er der tricker mig. Indsigt i skyggesider som lærer er meget gavnligt for mig, så jeg bedre kan rumme mine elever”

Susan, underviser og UU vejleder

 

grøn knap

“Jeg har fået værktøjer til at stoppe op (og turde gøre det) når man står i svære problemstillinger. Og kunne reflektere over hvorfor jeg har svært ved lige de elever jeg har svært ved.

Freja, lærer på SoSu uddannelse

 

grøn knap

“Jeres workshops for lærere er utrolig brugbare, er velstrukturerede og med en god dynamik.

Louise, efterskolelærer

 

 

gul knap“Efter Teenpower ser jeg mere positivt på fremtiden. Lad den bare komme an! Jeg har fået meget mere selvtillid og rakker ikke længere så hårdt ned på mig selv. Jeg kan respektere mig selv for den jeg er. Jeg synes det har været super at være på Teenpower. Tak for det “

Pernille, 14 år