hjerterum_nyttoppix

HJERTERUM I SKOLEN

Brænder du også for, at der bliver skabt plads i skoleskemaet til mere hjerterum, bevarelse af børns læringsglæde og tryghed i fællesskabet? 

Vi oplever, at mange brænder for et skolesystem med plads til andet end faglighed. Hvor børns læringsglæde bevares, i kraft at skabe plads til vigtige temaer som : Udvikling af empati og selvværd i fællesskabet med kammeraterne, læring om grænser, samhørighed mindfulness, kreativitet og plads til fantasi, tid til indadvendthed kropsbevidsthed og læring gennem brug af kroppen. Dette holder vi kurser og workshops i. Vi er ude på at skabe forandringer i den danske skolesystem, ud fra en dyb kærlighed til tidens børn samt viden og indsigt i behovet for nye læringsformer, fra den ældgamle visdom om kroppen, sindet og følelserne i børn og unge.

Mindfulness med børn handler ikke om at de skal være stille og fredelige. Men at styrke deres opmærksomhed og evne til at være her og nu. Det er her og nu glæden bor.

Kurser i Hjerterum I Skolen handler om hvordan vi som fagpersoner kan bringe mere empati, hjerterum og selvværd ind i vores relationer til de børn og unge vi arbejder med. Det er kurser med oplæg og konkrete øvelser.

hjerterum_logo lille

Hjerterum i Skolen er et tiltag baseret på vores vision for et paradigmeskift i det danske skolesystem, så der er plads i skoleskemaet til børns læringsglæde, hjerterum og tryghed i fællesskabet.

   

  ”Børn lærer bedst når de trives”

 

Vi er ude på at skabe forandringer i den danske skolesystem, ud fra en dyb kærlighed til tidens børn samt viden og indsigt i behovet for nye læringsformer, fra den ældgamle visdom om kroppen, sindet og følelserne i børn og unge.

 

RSA Animate – Changing Education Paradigms

 

Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity?

 

 DANSKE SKOLEPROJEKTER MED MINDFULNESS

 

Nærvær i skolen – Risskov Skole

En film med indblik fra et længere mindfulness forløb med elever, lærere og ledelse (!) på en almindelig folkeskole i Danmark. (lavet af Filmkompagniet.dk)

 

Følg ‘Hjerterum I Skolen’ på Facebook her

 

facebook_Icon250

banner_hjerterum_ny2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du joine os med ideer, projekter, tiltag eller andet engagement så skriv til os i formularen herunder