LÆS OM VORES FOREDRAG HER

Hverdagens Helte tilbyder inspirerende og relevante foredrag og workshops for unge og voksne, private og professionelle. I hele landet. Læs om de mange emner herunder i kategorierne.

FOREDRAG FOR

FORÆLDRE

Vi ønsker at børn bliver forstået og set som dem de er, af de voksne de omgåes. Vores foredrag har fokus på at inspirere forældre til at udvikle og lære af deres relationer i familien, med fokus på tidens udfordringer.

Læs mere her

FOREDRAG FOR

FAGFOLK

Gennem ny selvindsigt udvikler du dine egne værktøjer. På vores foredrag for fagfolk får du næring til hjertet, stof til eftertanke og inspiration til at se tidens børn og unge med nye øjne.

Læs mere her

FOREDRAG FOR

UNGE

I unge er vores fremtid og vi ønsker med vores foredrag at inspirere jer med værktøjer og indsigter til både jeres indre og ydre liv, via sjove, dybdegående og lærerige emner og øvelser. Vi holder også kurserne Teenpower og Rise & Shine for unge. Vi kommer gerne ud på jeres skole.

Læs mere her

 

grøn knap

 

“Der er kun positive tilbagemeldinger omkring workshoppen i holdte på vores skole – det jeg hæfter mig mest ved er at flere melder tilbage at ud over de faglige erfaringer og værktøjer så lærte de også noget om sig selv – dvs. jeres workshop har skubbet til den enkeltes personlige udvikling og forståelse af sig selv, hvilket i mine øjne skaber et bedre grundlag for at kunne tackle og arbejde med vores elever. En stor ros for at tage udgangspunkt i vores egne personlige cases i øvelserne – det gjorde det mere nærværende og realistisk!

Skolerne i Oure – Sport & Performing Arts

grøn knap“Sikke et inspirerende, tankevækkende og brugbart oplæg på workshoppen. Det sætter i høj grad fokus på de børn og unge vi møder i skolen, samt hvorpå vi møder dem. ”Følg børnene og få dem til at følge dig”. Jeg vil tænke over de måder børnene møder mig på, hvad er deres virkelighed. Og prøve at gøre deres styrker til mine når jeg planlægger undervisningen”

Rikke, lærer i Stevns 

grøn knap

 

“Dette var et arrangement, hvor det i den grad lykkedes at motivere den travle forældregeneration, de 35- 40 årige, til at møde op, engagere sig – og ikke mindst lade sig udfordre af foredrag, øvelser og debat!”

Lisbeth Birkeland, bibliotekar 

grøn knap

 

“Jeg fik værktøjer på denne aften som jeg kan bruge i samspillet med 19 årige søn. Jeg kan give mere slip og ikke altid kontrollere. Jeg er rigtig godt tilfreds med udbyttet som jeg straks vil prøve at implementere derhjemme”

Pia Møller