Jesper JuulJesper Juul er en meget anerkendt familieterapeut
 som vi har lært meget af og holder af at samarbejde med. Jesper Juul er forfatter til flere bøger om børne- og familieliv som du kan læse om herunder.

Som noget nyt tilbyder han online konsultation for forældre og fagfolk.

 

 

 

Jesper Juul har i mere end 35 år arbejdet som familieterapeut med forældre og fagfolk – og derigennem gjort en kæmpe forskel for mange mange børn i hele verdenen. Han har en uvurderlig viden om familielivets prøvelser og udfordringer. I en række forskellige sammenhænge har han arbejdet som vejleder, rådgiver og terapeut i store dele af Europa. Han har arbejdet både med adfærdsvanskelige børn og unge, med grupper af enlige mødre og med forældregrupper og fagfolk på mange institutioner rundt i verden.

Hans foredrag, kurser og konsultationer har rykket rundt på mange menneskers livs- og menneskesyn og blandt andet vist en vej til at se børn som kompetente mennesker, og se deres adfærd som et naturligt udtryk for hvordan de ‘samarbejder’ med os voksne.

Hans tilstand lige nu er præget af at han sidder i kørestol efter en rygmarvslidelse, der præger hans fysiologiske frihed. Men bestemt ikke den mentale frihed og han arbejder derfor nu videre på en ny og moderne måde. Du kan som noget nyt få online konsultation som forælder og supervision som fagperson med ham.

Jesper er vores ven og læremester og vi anbefaler ham varmt til dig som forælder, der sidder fastlåst i en situation med familien eller dig som fagperson der har brug for særlig kompetent sparring. Det bruger vi ham også selv til.

 

Du kan læse mere om hans online konsultation på linket herunder på knappen.

 consult_button_da_396x230

 

 

  Citater af Jesper Juul 

 

“Der findes ikke vanskelige unge eller umulige forældre. Der findes kun utilstrækkelige relationer og i disse er forældrene endnu almægtige. Så snart de ændrer deres del af samspillet, ændrer også de unge adfærd”


“Vi behøver hverken at være perfekte eller specielt flinke for at gøre os fortjent til vores egen eksistens – bare være os selv. Det er det, vores børn –og de andres – forsøger at fortælle os, når vi oplever dem som mest umulige, mest irriterende og mest provokerende. ”Vi gider ikke dit skuespil, siger de. Vi vil have den ægte vare!” 

“Børn og unge, som konstant søger eller kræver opmærksomhed på en måde, som enten er irriterende for omgivelserne eller som opleves ydmygende for dem selv, er stort set altid små mennesker, som savner oplevelsen af at blive set og anerkendt, sådan som de virkelig er. Jo mere overfladisk eller irriteret opmærksomhed de får, jo større bliver savnet”

 

 

Vi anbefaler Jesper Juuls bøger:

Fat det nu, forældre!

Køb den her >>

Dit kompetente barn

Køb Dit Kompetente barn her >>

Livet i familien

Køb Livet i Familien her >> 

 

Aggression

en naturlig del af livet

Køb bogen Agression her >>

Kunsten at sige nej

– med god samvittighed

Køb Kunsten at sige nej her >>

 

Dagens mand og far

 

Køb bogen Dagens mand og far her >>

 

Bonusforældre – muligheder og faldgruber

Køb bogen Bonusbørn her >>

 

 

 

 

Se også vores aktiviteter på kalender linket herunder.

Se_vores_kalender_knapny